Овен Асцендент

Овен Асцендент - информацияВ редовете по-долу ще получите информация за Асцендентът на зодия Овен.

В астрологията комбинацията от Слънце, Луна и Асцендент описва какво искате (Слънце), от какво имате нужда (Луна) и как ще го постигнете (Асцендент).

Асцендент на Овен

Личност

Човек с асцендентна личност на Овен е независим. Обича да поема отговорност за постигането на целите си. Овенът може също да се чувства нерешителен, неспокоен и несигурен в живота в определени моменти.

Физика

Управлявани от Марс, те наподобяват качествата на огнената и енергична планета. Такива хора бързо се ядосват, но избликът обикновено е краткотраен.

Друга тенденция на изгряващия знак Овен е, че те действат без да мислят. Те се доверяват на инстинктите си и се пускат по течението, без да се притесняват за резултата.

Психика

Управляващата планета Марс придава жизненост и сила, която предизвиква бързи действия и бързи решения. Такива хора са оптимисти и импулсивни, докато вземат решения.

Зодия Овен обича предизвикателствата и има боен дух. Не обича поражението. Това е човек, който винаги обича да изпреварва другите, за да бъде първи.

Любов

Овните имат късмет в любовта в зависимост от това къде се намира планетата Венера в тяхната рождена карта. Зодиите или асцендентните знаци на Лъв и Стрелец са добри романтични партньори. Други потенциално добри връзки са с въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей.

Здраве

Често страдат от заболявания, свързани с главата. Те могат да имат здравословни проблеми, причинени от нарушена храносмилателна система, киселинност и жлъчка.

Те също са склонни да получават леки наранявания от време на време. Асцендентите на Овен също са склонни към инциденти, ако Марс е аспектиран от зловредните ефекти на Сатурн.

Планети

Слънцето (господарят на 5 -ти дом), Луната (Господарят на 4 -ти дом) и Юпитер (господарят на 9 -ти дом) се считат за благоприятни планети за изгряващия знак Овен.

Меркурий (владетелят на 3 -ти и 6 -ти дом за асцендент Овен) е неблагоприятна планета за тези хора. Слабият Меркурий може да създаде трудности на човек да поддържа добри и здравословни отношения с братята и сестрите си.

Цвят

Червен и розов.

Скъпоценни камъни

Корал.

5/5 - 4 гласа