Годишен хороскоп

Хороскоп за цялата година 

Годишния хороскоп за всеки от дванадесетте астрологични знаци е вече налице. Тази година ще донесе вълнуваща нова енергия, която със сигурност ще създаде промени в любовния ви живот, може би ще промени траекторията на вашата кариера, ще внесе промяна във финансите и ще предизвика истинска турболенция за някои хора!

Годишен хороскоп за всяка зодия

Всяка една от зодиите ще бъде засегната по различен начин тази година от планетарните движения, които предстои да се случат. Прогнозите за хороскопа за цялата година със сигурност ви предлагат нужното преимущество, докато продължавате със своя нормален ежедневен живот. 

Въпреки че всеки планетарен транзит съдържа важна информация, трябва да обърнете специално внимание на следните събития, когато става въпрос за астрологични прогнози.

През годината ще се наблюдават промени в икономиката, продоволствената обезпеченост, като няма да се чужди и определени политически сътресения през това време.

Очаквайте изключително драматични дни през годината, които се очаква да бъдат много мощни портали за любов и разкриване на нови идеи за романтиката в живота ви. Позволете си да повярвате на идеята, че истинската любов е реална възможност за вас.

Слънчеви и лунни затъмнения

Слънчевите и лунните затъмнения през тази година ще бъдат на следните дати:

  • 20 април – слънчево затъмнение
  • 5 май – лунно затъмнение
  • 14 октомври – слънчево затъмнение
  • 23 октомври – лунно затъмнение

Годишния хорокоп показва, че ще бъдем възнаградени за нашите иновативни идеи и поемане на повече отговорност, за да осъществим мечтите си. Прозрението е важно, но не забравяйте, че трябва да се съсредоточите върху изпълнението.

Ретрограден Меркурий

Тази година ще се справим с ретроградните периоди на Меркурий и в трите въздушни знака (Водолей, Близнаци и Везни), докато приключим годината в земния Козирог за последния ни период на енергийно разпръскване и проблемно общуване. 

Бъдете готови да обяснявате подробно, да защитавате твърденията си и да обмислите по-дълбоко всяко от вашите решения, преди да ги вземете. Ретроградният Меркурий не е период, от който да се страхуваме, а за който да се подготвим. 

Датите на ретрограден Меркурий през годината са следните:

  • 1 януари – 17 януари
  • 21 април – 14 май
  • 23 август – 14 септември
  • 13 декември – 31 декември

Хороскоп за зодиите – какво ги очаква през цялата година

Обобщението за хороскопа за годината на всички зодии предразполага към разнообразни възможности за всеки от знаците, от които те да се възползват. Все пак не забравяйте уроците от миналото – най-добрата възможност от всички може да бъде просто да спрем. Позволете си да си поемете дълбоко въздух и да чуете какво ви говори вътрешния глас.

5/5 - 5 гласа