Дева Асцендент

Дева Асцендент

Асцендент Дева прави хората практични, спокойни и често ги наричат перфекционистите на зодиака. Те забелязват най-малките детайли, които другите могат да пренебрегнат.

Асцендент на Дева

Личност

Изгряващите знаци на Девата са доста ориентирани към детайлите. Те се грижат за семейството и приятелите си. Хората със зодия Дева притежават голяма наблюдателност. Те знаят точно кога нещо не е наред в тяхната среда. Нищо не утешава Девите повече от тяхното спокойствие. Те отделят време да анализират нещата, за да бъдат подготвени.

Справят се с проблемите с гъвкав и практичен подход. Тези хора изглеждат не особено сериозни и сдържани, почти обратното на Лъва. Те предпочитат да работят зад кулисите, далеч от светлините на прожекторите.

Личността им проявява аура на интелигентност, тъй като са доста дисциплинирани, организирани и умни. Те са много отговорни личности, които намират за полезно да помагат на другите.

Тези хора са известни и с критичното си наблюдение върху хората и ситуациите. Изгряващите знаци на Девите също имат нужда да контролират нещата и хората в живота си.

Физика

Обикновено изглеждат невинни. Чертите на лицето им са деликатни и придават младежки вид. Обикновено типът на тялото е дребен и симетричен. Тези хора обикновено изглеждат по-млади от гледна точка на възрастта им. Асцендент Дева има красиво чело, изпъкнали бузи и прав нос.

Психика

Меркурий управлява Девите. Това разположение дава на тези хора остър и аналитичен ум. Те не се разкриват лесно, особено що се отнася до емоциите им. Те не обичат да разкриват своите уязвимости, за да не бъдат използвани.

Любов

Когато изгряващите знаци на Девата се влюбват, те го правят с цялата си страст. Тяхната любов е постоянна и стабилна.

Земните знаци Телец и Козирог имат най-добра съвместимост с асцендента Дева. Водните знаци Рак и Риби са добър партньор също.

Здраве

Проблемите с областта на червата, дихателната система и синусите са чести при тези представители от човечеството. Хората често се оплакват от настинка, грип, алергии, запек и проблеми с червата. Те трябва да спазват диета.

Планети

Венера е най-благоприятната планета за асцендента Дева, докато неутралните планети са Слънцето и Меркурий.

За Асцендент Дева Марс е най-неблагоприятната планета, която притежава 3-ти и 8-ми дом. Други опасни планети са Юпитер, Луна, Раху и Кету.

Цвят

Светлозелено, тъмно зелено и кралско синьо.

Скъпоценни камъни

Зелен смарагд и диамант.

5/5 - 1 гласа