Рак Асцендент

Рак Асцендент

Хората с Асцендент Рак са нежни по природа. Като чувствителен воден знак с „твърда външна обвивка“, точно като рака, който представлява, обикновено се натъквате на далечен, мрачен и странен човек.

Асцендент на Рак

Личност

Като зодия Рак, вашата управляваща планета е Луна, а също и управляващата планета от 1-ви дом във вашата рождена карта. Както знаете, Луната представлява интуиция и чувствителност, поради което вие също ще бъдете много чувствителни и интуитивни.

Докато сте приятелски настроени, вие инстинктивно защитавате себе си и тези, които обичате, от невидими опасности. Като комуникатор вие оказвате дълбоко влияние върху другите и дори можете да навлезете лесно в сърцата им.

Физика

Аксцендентът на Рак има пълно кръгло лице, кръгли очи, здрава физика и рядка коса. Тези хора са склонни да наддават на тегло, особено в областта на бедрата. Те имат предимно къси крака и набито телосложение.

Психика

Емоциите и чувствата са важни за Асцендента на Рака. Тези хора са много затворени. Ще отстъпят при първите признаци на отхвърляне. Те често се нуждаят от емоционална подкрепа.

Тяхната природа ги кара да се държат много здраво за близките си. Те също държат на миналото си. Обикновено представителите на този Асцендент са срамежливи и тихи.

Любов

Асцендентите на Рак търсят надеждни и стабилни партньори. Те също така търсят сериозна връзка с определени граници и очаквания. Раците ценят някой, който е едновременно романтичен и сериозно влюбен. Емоционалната им привързаност и силните семейни ценности гарантират, че любовният им живот ще бъде щастлив и успешен.

Здраве

Прекомерната емоция допринася за нежелана депресия и напрежение в живота. В резултат на това тези хора страдат от проблеми със стомаха и храносмилането. Слабата или страдаща Луна може също да причини заболявания, свързани с белите дробове и дихателната система.

Настинката и кашлицата могат да бъдат редовно забелязани. Не се поддавайте на емоциите си прекалено и се опитайте да останете в положителна и щастлива среда.

Планети

Луната и Марс са най-благоприятните планети за изгряващия знак Рак. Луната управлява асцендента, докато Марс притежава 5-ти и 10-ти дом. Неутралните планети са Слънце, Венера, Раху и Кету.

Неблагоприятните планети включват Меркурий, Юпитер и Сатурн.

Цвят

Бял и жълт.

Скъпоценни камъни

Перла.

5/5 - 2 гласа