Любовен хороскоп за Лъв

Хороскоп за любовни взаимоотношения

На тази страница ще откриете любовните преживявания и аспекти на зодия Лъв. Насладете се на информацията.

Любовен хороскоп за Лъв

В какви съчетания са представителите на зодия Лъв с останалите представители на зодиака, четете по-долу.

Лъв и Овен

Връзката на Овен и Лъв е страстна и бурна, но изглежда нямат нищо против да се карат от време на време и остра дума. Когато се влюбят дълбоко, е почти невъзможно да се разделят, тъй като упорито държат на идеята за съвместното си бъдеще.

Въпреки че не са двама от най-романтичните вярващи в любовта, те са страстни в своите вярвания и когато намерят любовта, ще се борят за нея, докато буквално не остане нищо от връзката им.

Безсмислено е да съветвате нежно поведение или търсене на спокойствие, защото целият свят на връзката им се основава на елемента Огън, който споделят. Безсмислено е да търсят спокойствие, когато на първо място ги привлича обратното на мира.

Докато се обичат и остават верни, те ще бъдат обвързани във връзка, за която трябва да се борят всеки ден. Основната им цел е да намерят начин да се насладят на битката и да се забавляват.

Лъв и Телец

Връзката на Телец и Лъв може да бъде агресивно предизвикателна. Въпреки че и двамата са признаци на фиксирано качество с напълно различни натури, ако съберат достатъчно търпение, преди да влязат в отношенията си, те имат шанс да се превърнат във вашата архетипна двойка от момиче и момче.

Когато техните мъжки и женски принципи са в баланс, те могат да ги използват, за да поправят своите сексуални, интелектуални и финансови обстоятелства и наистина да се наслаждават един на друг.

Лъв и Близнаци

Близнаци и Лъв могат да се забавляват толкова много, че това може да накара останалите от зодиака да завиждат. И двамата смятат деня си за най-добре прекаран в смях и ако споделят приятели, може да изглеждат като перфектна двойка.

Основното им предизвикателство е разликата в подхода им към промяната и и двамата трябва да направят място за малки корекции в поведението си, ако искат връзката им да продължи.

Взаимното им уважение обикновено може да преодолее всякакви граници и те трябва да продължат да се забавляват и да изграждат отношенията си върху солидна основа от детска радост.

Лъв и Рак

Те са специални, това е сигурно. И двамата са силни личности, всеки в своя план. Липсата им на разбиране и емоционално докосване може да се обясни с факта, че и двамата имат мисия да разпространяват любов към по-малко щастливите знаци на зодиака.

Не всеки се ражда с емоционален поток като Рака и огромно, топло сърце като Лъва. Ако запазят цялата тази любов за себе си, някои нещастни души вероятно щяха да ги търсят безцелно и светът щеше да бъде много по-тъжно място.

Лъв и Лъв

Двама партньори Лъв могат да направят невъзможното и този факт би могъл да ги задържи в една напълно удовлетворяваща връзка за дълго време. Основната им цел е да намерят истинска интимност и да разберат вътрешните емоционални същества на другия.

Лъвът има навика да преувеличава и да прави драма от дребни, неуместни неща, но това може да е добро за връзката им заради социалния им статус и способността да си подкрепят театралните нужди на другия.

Ако започнат битка за надмощие, може да е добра идея да определите територията, за която всеки от тях отговаря. Ако единият е най-добрият в емоционален отдел, другият може да бъде най-добрият в сексуалния. Ако разделят правилата си по този начин, ще бъде много по-лесно и за двамата да функционират и да мислят един за друг като достойни за връзката.

Това, което може да направи любовната връзка между тях невъзможна, е липсата на уважение. Ако хванат това заболяване, може би е най-добре да се разделят и да търсят различни партньори.

Лъв и Дева

Лъв и Дева формират конструктивна връзка, която рядко служи на емоционалната им природа. И двамата са склонни да бъдат твърде рационални и умствената им сила рядко ще бъде добра основа за приказна любов, която тайно желаят.

И двамата се нуждаят от някой перфектен, някой, създаден само за тях, и ако само за секунда си помислят, че не принадлежат заедно, търсенето им на съвършенство ще надделее.

Рядко е тези партньори да образуват силна емоционална или сексуална връзка, колкото и добре да се разбират, когато става въпрос за работа и комуникация.

Лъв и Везни

Ако искате да обобщите връзката между Лъв и Везни, трябва да разберете, че връзката им включва красота и предизвикателства. Те имат какво да научат един от друг и основната цел на връзката им е да достигнат до точката на споделено уважение и отговорност в перфектен баланс на силите.

Понякога ще им е трудно да преодолеят нуждата от съревнование, опитвайки се да определят кой е по-добър, по-умен или по-способен човек. Дори и да не го направят, връзката им ще бъде нещо, на което да се наслаждават и да показват публично.

Лъв и Скорпион

Когато Лъв и Скорпион започнат да се срещат, те може да не знаят какво точно да очакват. Това по никакъв начин не е лесна връзка и двамата партньори могат да бъдат упорити и твърди в своите мнения, житейски избор и начини, по които се справят с реалността.

Ако искат да останат в любовна връзка, те трябва да разбират взаимното си изразяване на емоциите и да уважават нуждите на другия, колкото и различни да са те от тези, с които са свикнали. Когато намерят начин да се обичат един друг, без да се обуславят, те може да осъзнаят, че търсят едно и също нещо – Единство.

Лъв и Стрелец

Лъв и Стрелец са много добра огнена комбинация от знаци и когато двама души с тези слънчеви знаци се съберат, те неизбежно се влюбват. Тази любов е топла, страстна и вдъхновяваща и те ще имат шанс да творят, изпълняват и да се забавляват заедно, докато се чувстват така.

Партньорът Стрелец обаче може да загуби интерес към Лъв, защото са склонни да бъдат отблъснати от своята статична, фиксирана природа. Единственият начин да успеят да запазят страстта и емоциите си, е ако успеят да се вслушат в по-меките си емоции и да останат нежни и чувствителни един към друг.

Лъв и Козирог

Ако се срещнат в подходящия момент, Лъв и Козирог може да се разбират много добре. Основният проблем в отношенията им е наборът от приоритети, които може да не споделят, и страстта или решителността, която и двамата имат.

Структурата, която Лъвът може да получи, и креативността, върху която биха могли да надграждат заедно, биха могли да ги издигнат до точно това, което желаят, независимо от това връзката им да приключи. Те се различават толкова, колкото Земята и Огъня, но когато споделят обща цел, са неудържими.

Лъв и Водолей

Обединените знаци Лъв и Водолей представляват върховната креативност, известни научни открития, първия човек в самолет и първия човек на Луната. Представете си какво биха могли да направят тези партньори заедно, ако се оставят един на друг да водят пътя, когато територията на тяхното управление е пред тях.

И двамата трябва да се научат да се откажат от представата, която имат за себе си и един за друг, или няма да заседнат много в ненужната си битка с егото. Топли и студени, сърдечни и умни, ядрена гравитация и вакуум в космоса, не може да бъде лесно да се поправят различията им или да се създаде стабилна, любяща връзка.

Най-доброто, което могат да направят, е да намерят кауза, която ще подкрепят заедно. Това ще им даде фокус върху външния свят и ще им позволи да задълбочат вътрешния емоционален свят на връзката си, докато се борят извън нея.

Лъв и Риби

Лъв и Риби изглежда са поставени на тази Земя, за да разпространяват напълно различни видове любов. Проблемът не е в тяхната стихия или тяхното качество, колкото във връзката. Ако се привличат един към друг, те ще бъдат подложени на риск от голяма вреда на своите вярвания, вътрешната им вяра и обикновено се поддават на взаимно неуважение поради простото неразбиране.

Красотата на връзката им може да се развие чрез приказния подход на Риби, ако изградят героичния образ на своя партньор Лъв до степен, в която другите различия между тях избледняват.

Информация за всички хороскопи на хора със зодия Лъв:
Днес Утре Седмица Месец Година
4.9/5 - 17 гласа