Скорпион Асцендент

Скорпион Асцендент

Ако имате очи като магнити и се концентрирате върху всеки предстоящ ход, който правите или всяка дума, която казвате, има голяма вероятност да сте Скорпион Асцендент.

Асцендент на Скорпион

Личност

Като представител на този тип асцендент вие сте интензивен, смел, енергичен и решителен човек. Вашата личност е магнетична и завладяваща. Вие притежавате изключителната способност за духовен растеж и самопреобразяване.

В личността на Асцендента Скорпион също има известна. Тези знаци не могат да се приемат за даденост. Маниерите им често могат да бъдат екстремни – наистина тихи и лични или изключително силни.

Тези хора са чувствителни, хипнотични и енергични. Те имат лидерско присъствие и са предпазливи, докато общуват с другите. Не харесват преструвките, затова е по-добре хората да бъдат с истинското си аз пред тях.

Те са изумително добри със своите предположения и способността да четат между редовете. Начинът, по който използват този интуитивен дар, им помага да бъдат естествени лекари на човешката душа или пък ужасен враг.

Що се отнася до постигането на целите, Хората от зодия Скорпион обикновено са успешни, благодарение на изключителната си целенасоченост и решителност.

Физика

Техните магнетизиращи и проникновени очи са най-забележимият физически атрибут на Скорпионите. Те имат остри черти на лицето и обикновено са силни и мускулести.

Психика

Имат силни интуитивни сили и точно както техния животински символ – скорпион, те могат да усетят всякакви дебнещи заплахи много бързо. Човек не може да очаква да сгреши и да му се размине, когато пред него стои представител на този асцендент.

Любов

Асцендентите на Скорпион са предпазливи, но очарователни, когато са влюбени. След като влюбят истински, те със сигурност ще достигнат до сърцето на този човек. Обичат страстно и се отдават изцяло и очаквате същата страст от любовника си.

Асцендент Скорпион може да бъде най-привлечен от Телец, който е лоялен, стабилен, надежден и истински.

Здраве

Скорпионът управлява репродуктивните органи, интимната област, таза и червата. Потенциалните здравословни заболявания могат да произтичат от невнимание или ексцесии, свързани със сексуалността.

Трябва да вземете предпазни мерки, за да предотвратите най-лошото. Запекът или храносмилателните проблеми също са често срещани при хората със знака на Скорпион. Те също са предразположени към инциденти.

Планети

Луната е най-благоприятната планета за изгряващия знак на Скорпион, тъй като той е господарят на 9-ти дом. Другите добри планети са Слънцето и Юпитер.

Меркурий, Венера, Раху и Кету са неблагоприятни планети за Асцендент Скорпион.

Цвят

Червен, оранжев, жълт.

Скъпоценни камъни

Червен корал, жълт сапфир и бяла перла.

5/5 - 1 гласа