Везни Асцендент

Везни Асцендент

Везните са въздушен знак, който се свързва със справедливостта, равенството и правилните отношения. Те се олицетворяват като приятни личности. Това е причината всички да ги харесват. Очарователна усмивка, съчетана с нежен подход, е типична за личността на Асцендента Везни.

Асцендент на Везни

Личност

Управляван от Венера, Асцендентът на Везни притежава качествата, които представляват красота и лукс. Тези хора обичат красотата, изкуството, музиката, природата и другите хубави неща в живота. По природа тези хора са любопитни, което ги кара да имат разнообразни преживявания в живота.

Везните са знаещи, интелигентни, възпитани и неспокойни. Хората обичат нежната и привързаната им природа. Те имат силно чувство за справедливост и ред. Тези хора са естествените миротворци в социалните си среди.

Хората с асцендент на Везни имат вродено чувство за равенство. Способността им да преценяват нещата безпристрастно е възхитителна.

Физика

Усмивката на Везните е сред най-красивите в зодиака. Те имат привлекателен външен вид, независимо дали са добре изглеждащи или не.

Психика

Състояние на духа им е безразлично или нерешително.

Любов

В любовта зодия Везни търси баланс между страст и приятелство. Те са привлечени от компетентни и активни партньори. Със сигурност се нуждаят от ухажване, особено жената с изгряващ знак Везни. Те също искат да открият истинската любов с много романтика.

Асцендентът на Везни има съвместимост с въздушните знаци Близнаци и Водолей. Тези знаци споделят интелектуални интереси и признателност към изкуството. Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец също си подхождат добре с тях.

Здраве

Асцендентът на Везни може да страда от заболявания на бъбреците и репродуктивните органи. Те също могат да страдат от анемия, болки в кръста, проблеми със захарта и др.

Планети

Сатурн е най-благоприятната планета за Везни. Луната се счита за неутрална планета.

Юпитер, Слънце, Марс, Раху и Кету се считат за неблагоприятни за Везни.

Цвят

Слонова кост, розово, бледо зелено и небесно синьо.

Скъпоценни камъни

Диамант или бял сапфир.

5/5 - 1 гласа