Скорпион

Хороскоп за зодия Скорпион

Скорпионът е осмият знак на зодиака. Скорпионите са силни, властни, интензивни, страстни и ревностни. 

Хороскоп за Скорпион

Устремени, отдадени и лоялни, те също са амбициозни и обичащи сигурността. Любознателни и готови да учат, хората от зодия Скорпион са интелигентни, мотивирани хора, които могат да допринесат значително за всеки проект. 

 

Заслужава обаче да се отбележи, че ако силата на родения в Скорпион се крие в тези качества, неговите/нейните най-дълбоки слабости също се коренят в тях. 

Скорпионите са прекрасни, надеждни приятели и страхотни любовници. Те с радост се прекланят пред желанията на своите любими и деца и са готови да се пречупят за своето (семейно) щастие. 

Предателството е думата и изразът, който родените в Скорпион мразят и не могат да приемат. Ако някой наистина се изпречи на пътя на Скорпионите, те губят нервите си и си отмъщават. Накратко, те се нуждаят от много собствено пространство. 

Характерни черти на зодия Скорпион

Диапазон от дати на зодия Скорпион: 24 октомври- 23 ноември

Елемент: Вода

Символ: Скорпион, Змия, Орел

Положителни черти:  Енергичен, ориентиран към действие, безстрашен, упорит, замислен, решителен, красноречив, фокусиран, отдаден, търпелив, амбициозен, страстен.

Отрицателни черти: Емоционално закоравял, саркастичен, подозрителен, разрушителен, отмъстителен, притежателен, нетолерантен, безмилостен.

Рожден камък: Червен корал

Цветове при раждане: червено, кестеняво

Щастливи числа: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90

Съвместими знаци: Рак, Риби

Щастлив ден: вторник

Най-необходимото качество за баланс: По-широк поглед върху нещата

Мъжът Скорпион

Чертите на мъж Скорпион: Мистериозен, очарователен и уверен; страстен и интензивен; лоялен; жилав, но мек; амбициозен; мощен и фокусиран

Съвместими знаци за мъж Скорпион: Рак, Дева, Везни, Козирог, Риби

Мъжът Скорпион е лоялен, всеотдаен и непоколебим, но в същото време е емоционално променлив и изпълнен със страст. 

Вие сте много интензивен човек и никога не сте наполовина в романтичните връзки. Вие сте напълно запленени от партньора си, след като се влюбите и винаги прегръщате връзките си. 

Има тонове мисли, които се въртят в ума ви през цялото време. Няма ситуация, с която да не можете да се справите. 

Жената Скорпион

Чертите на жена Скорпион са: Силна воля, яростно лоялна и защитна, изключително интуитивна, изключително ревнива, магнетична

Съвместими знаци за жените Скорпион: Рак, Дева, Везни, Козирог, Риби

Красотата на жената Скорпион е изключителна, мистериозна и напълно магнетична, което привлича мнозина.  

Вие сте интуитивни, страстни и уверени в себе си. В зависимост от настроението ви можете да бъдете както спокойни, така и непостоянни. Можете да бъдете сложни, очарователни и магнетични в зависимост от ситуацията. Вие притежавате привлекателна личност, която привлича мъжа почти моментално.

Имате силна интуиция и сте интроспективни. Често ще знаете всички тайни на другите, но рядко ще споделяте вашите. Можете лесно да разберете истинските намерения на другите. Не казвате скритите си тайни на никого, освен ако не са спечелили доверието ви. 

Ако искате нещо в живота, ще го постигнете, независимо от проблемите и предизвикателствата, които идват по пътя към успеха.

4.9/5 - 11 гласа