Риби Асцендент

Риби Асцендент

Като Асцендент на Риби, вие се явявате на света като мек и чувствителен индивид, който е мечтател.

Асцендент на Риби

Личност

Индивидите от този род са срамежливи, чувствителни и състрадателни. Изглежда, че сте мечтатели, които имат ниско самочувствие. Правите нещата точно, както искате и рядко се вслушвате в съветите на другите. Интуицията ви е доста силна и вие сте потайни същества. Понякога сте наивни, но и добре адаптивни, често благословени с артистични таланти.

Често имате нереалистични представи при поставянето на цели и ви липсват умения за вземане на решения. Имате грациозен начин на комуникация с хората и уменията ви за убеждаване са добри. Вие сте срамежливи и неуловими в групова обстановка. Вие имате най-доброто въображение.

Вие сте състрадателна душа, която винаги иска да помогне на нуждаещите се. Това изглежда е вашето висше призвание и самата цел на живота ви.

Физика

Хората с изгряващ знак на Риби са предимно пълнички и със среден ръст. Често имат големи и замечтани очи. Те се движат с бързи, грациозни движения, точно като рибата, която представлява техният знак. Мила усмивка, очарователни маниери и спокойни изражения са характерни за този знак.

Психика

Имате компрометираща и справедлива природа. Имате нужда от емоционална подкрепа, за да преминете през живота. Въпреки че изглеждате като мечтател, в действителност имате склонност към науката. Умът ви става по-силен с възрастта и вие ще бъдете по-склонни към интелектуални занимания с отминаване на времето.

Любов

Влюбените хора от зодия Риби са много романтични и безкористни. Вие сте много емоционални и не вярвате в случайни дела. Ще се адаптирате към всеки партньор, който ви допълва като личност. Искате лоялен и практичен партньор, който е организиран.

Здраве

Рибите управляват краката, следователно съществува потенциален риск за тях. Може да страдате от ревматизъм или проблеми с кръвообращението. Настинката и бронхитът също са често срещани оплаквания при асцендента на Риби.

Планети

Луната е най-благоприятната планета за Риби. Следващата благоприятна планета е Марс. Неутрални планети за този знак са Меркурий и Юпитер.

Венера е най-неблагоприятната планета за Асцендент на Риби.

Цвят

Жълт и оранжев.

Скъпоценни камъни

Жълт сапфир, перла и корал.

5/5 - 2 гласа