Лъв Асцендент

Лъв Асцендент

Хората с асцендентът на Лъв се възприемат като най-спокойните, весели и забавни личности  от всички.

Асцендент на Лъв

Личност

Точно както лъвът е цар, така и представителите на асцендент Лъв са лидерите на зодиака. Представителите на зодия Лъв притежават динамична и привлекателна личност. Асцендентите на Лъв знаят как да поемат контрола върху всякакви ситуации.

Ако попадате в тази група, значи имате харизма, която привлича хората и ви печели специално внимание и възхищение. Типично за Лъв, вие вярвате, че можете да живеете пълноценно.

Вие сте способна и взискателна авторитетна фигура, следователно можете да се издигнете до обещаващ лидер.

Физика

Лъвовете се раждат физически силни и здрави. Широките рамене, светлият тен и приятният външен вид са някои от типичните ви физически качества. Косата ви е великолепна, сякаш е лъвска грива.

Психика

Вие се гордеете със своето здраве. Асцендентите на Лъв инстинктивно стоят настрана от ситуации, които могат да влошат репутацията им. Лъвската гордост понякога се тълкува като суета.

Любов

Хората с Асцендент Лъв имат топло и любящо сърце, което ги прави внимателни и лоялни любовници. Изгряващият знак Лъв се съчетава добре с други огнени знаци, Стрелец и Овен. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей също са подходящи партньори.

Здраве

Асцендентите на Лъв страдат най-вече от здравословни проблеми, свързани с белите дробове, сърцето и кръвоносната система. Други заболявания могат да включват болка в гърба и ребрата. Те също могат да имат проблеми с очите.

Планети

Слънцето, Марс и Юпитер са най-полезните планети за асцендент Лъв. Сатурн е неутрална планета за Лъв.

Неблагоприятните планети на Лъва включват Раху, Кету, Меркурий и Венера.

Цвят

Червен, оранжев, златен.

Скъпоценни камъни

Рубин.

5/5 - 1 гласа