Стрелец

Хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец е деветият знак на зодиака. Търсачи на истината, авантюристи, любители на пътешествията. Стрелците обичат забавленията и са добра компания. 

Хороскоп за Стрелец

Много от тях са философски настроени и техният изследователски дух е практически безмилостен и безкраен. 

 

Неспокойни, любопитни и винаги готови да изследват, понякога може да се окажат твърде откровени и бъбриви. Те отделят свободно време, за да формират мнението си и не биха се поколебали да задават неудобни въпроси.

Стрелците също проявяват известна двойственост. Въпреки че са запалени изследователи, готови да извървят допълнителна миля, за да намерят, прочетат, общуват, самите те може да негодуват срещу сложната образователна система и формалното обучение. 

Те могат да бъдат фанатици, но същевременно атеисти, и нетактични, но сериозни! Предмети като философия, образование, религия, мистика, окултизъм, медицина поглъщат и привличат Стрелците.

Характерни черти на зодия Стрелец

Диапазон от дати на зодия Стрелец: 23 ноември и 22 декември.

Елемент: Огън

Символ(и): Стрелец с тяло наполовина човек и наполовина кон

Положителни черти: Искрен, Истинен, Справедлив, Щедър, Далновиден, Философски, Надежден, Самостоятелен, Енергичен, Весел, Интелигентен.

Отрицателни черти: Самохвалство, Прекалено самоувереност, Нахално, Непредсказуемо, Пряко, Агресивно, Негъвкаво, Непоследователно, Небрежно.

Рожден камък: жълт сапфир, жълт топаз

Цветове при раждане: жълто, жълто-оранжево

Най-необходимото качество за баланс: По-широк поглед върху нещата

4.9/5 - 11 гласа