Стрелец Асцендент

Стрелец Асцендент

Хората, родени под Асцендент Стрелец се характеризират с оптимизъм, стремеж, вдъхновение, ентусиазъм и експанзивност.

Асцендент на Стрелец

Личност

Типичният Стрелец излъчва ярко и слънчево сияние. Тези хора имат неизлечимо оптимистичен подход към живота и бъдещето си. Личностите са весели, енергични и забавни. Хората Стрелец също са много откровени и се опитват да помагат на другите по най-добрия начин.

Вие сте добродушни и притежавате вдъхновяваща ментална страна. Ставате нетърпеливи в неблагоприятни ситуации и се страхувате от поемане на отговорност.

Вие сте склонни да бъдете неразбрани от другите, поради нетърпеливостта и прибързаността ви в живота. Имате афинитет към хазарта.

Хората от зодия Стрелец са философи, но и целенасочни. Нищо не може да го спре да вземе решение и да планира бъдещето. Учите се цял живот и обичате да четете. Пътуванията, приключенията на открито и срещите с нови хора ви вълнуват.

Имате страхотно чувство за хумор и това ви прави най-добрият оптимист. Вие сте честни в поведението си и следвате набор от принципи в живота.

Физика

Стрелецът има следните характерни черти – широко чело, вечно са усмихнати и са с гъста коса. Очите са красиви, ясни и искрящи. Езикът на тялото ви опровергава приятелско и отворено сърце. Бързите движения и драматичните жестове са общи черти за този асцендент.

Психика

Асцендентите на Стрелец са емоционално обвързани със семейството и дома им, което пряко влияе върху това как се чувстват и как възприемат себе си. Рядко изразявате емоционалните си нужди, но отделяте много време за размисъл върху чувствата и емоциите си.

От една страна, вие сте щастлив човек, докато от друга можете да бъдете емоционални инвалиди.

Любов

Те са лоялни любовници. Те имат висок интелект и изразяват любовта си по забавни и творчески начини. Стрелец търси връзка, която предлага разнообразие, комуникация и независимост.

Съвместими знаци за асцендента на Стрелец са въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей. Лъв и Овен са добри партньори.

Здраве

Стрелецът управлява бедрата и черния дроб. Потенциалните рискове за здравето се предизвикват от прекомерния прием на алкохол или диета, богата на мазнини. Болката в гърба е често срещано оплакване, свързано с този знак.

Планети

Марс и Слънцето са благоприятните планети за Стрелец. Луната и Юпитер са неутрални планети.

Венера, Меркурий, Раху и Кету са неблагоприятни планети за този знак.

Цвят

Жълт и оранжев.

Скъпоценни камъни

Жълт сапфир и червен корал.

5/5 - 1 гласа