Любовен хороскоп за Овен

Хороскоп за любовни взаимоотношения

По-долу ще откриете пълен любовен хороскоп за Овен, включващ съчетание с всяка зодия от зодиака.

Любовен хороскоп за зодия Овен

Запознайте се с всички аспекти на любовта в хороскопа на зодия Овен с всеки представител на зодиака.

Овен и Овен

Вие сте двама силни, страстни огнени знака, които обичат да бъдат алфа доминиращи. Като такива, ще трябва да хвърляте горещия картоф напред-назад, като се подчинявате на правилото на другия – понякога през стиснати зъби.

Съгласието може да не дойде естествено, но изгражда необходимото доверие. Овенът е парадокс – ти си бебето на зодиака и неговият галантен герой. Искате да спасите света и да бъдете спасени в същото време.

От време на време ще трябва да си позволите да играете на ранен рицар или девойка в беда и да оставите половинката си да ви се хвърли на помощ. Въпреки това, не изпадайте в невротична безпомощност или парализа. Когато проблемите ви придобият твърде много умствена тежест, е време да се движите – буквално.

Овен и Телец

Упоритият Телец сключва рога със своеволния Овен, ноздрите му се разширяват, главите са наведени в решителност. Когато не сте на война, вие правите страхотен отбор. Стегнати като двама мафиози, обичате да се обличате и да парадирате с естественото си превъзходство над останалата част от животинското царство.

Сделката е сладка и за двама ви. Телецът получава привлекателно шоу и похотлива половинка, за да задоволи своето земно либидо. Овенът има благодетел за цял живот, който осигурява творческа свобода и безкрайно време за игра.

Могат да възникнат проблеми, ако Телецът стане твърде притежателен или се опита да укроти независимия Овен. Снизходителният Телец ще трябва да остане активен, за да бъде в крак с енергичния Овен.

И двамата жадувате за внимание, но не го търсете извън връзката, освен ако не искате истинска разправа. Като две деца в детска стая, вие споделяте любима дума: Моето!

Овен и Близнаци

Вие сте най-добрите приятели, така че защо да не включите някои предимства? Със сигурност можете… но не толкова бързо. Вашите общи черти са точно това, което може да угаси искрата, преди тя да се запали.

А именно: стремителен, безразсъден, неудържим стремеж към незабавно удовлетворение. Искате това, което искате, и го искате СЕГА. Разбира се, адреналинът, който предизвиквате от закачки, скачане с бънджи, може да ви убеди, че сте сродни души.  Ключът е да се стремите и непрекъснато да предлагате нови приключения.

Скуката е врагът. Това води до игри на котка и мишка и ментални шах мачове помежду ви. Останете активни – включете се в политическа кампания, постройте къщи за бедните, направете еко обиколка или уроци по гмуркане. Организирайте и посещавайте много партита с общите си приятели и се заемете с проекти, които задоволяват и двама ви.

Овен и Рак

Овенът е бебето на зодиака. Ракът е неговият матриарх, олицетворяващ майчинството, дома и семейството. Дали тази връзка е обречена да бъде едипово клише? Не и ако смекчите тези черти чрез стабилно, съзнателно саморазвитие.

В противен случай лесно ще се впуснете в автоматични роли, които ви поляризират в динамика родител-дете (или господар и слуга). Овенът може да бъде егоист – не злонамерено, а в груб, невежествен стил, който кара Рака да е негодуван и уплашен.

Ракът знае как да играе подкрепящия във връзката, но този деликатен знак също може да бъде уязвим. Различията ви са много: Овенът е твърдо независим, а Ракът е семеен човек; Овенът се нуждае от свобода, притежателната хватка на Рака се вкопчва здраво.

Ще трябва да направите компромис, в противен случай връзката може да се превърне в конкурентна.  Откажете се от мълчаливото отношение и се научете да общувате като двама равни възрастни.

Овен и Лъв

Овен и Лъв са огнени знаци, които обичат драмата, страстта и екстремните приключения. Вие сте крещящ, откровен дует, който играе по собствения ви смел дневен ред. Неспокойни души, имате нужда от много физическа и интелектуална стимулация – политика, вдъхновяващи разговори, стартиращи бизнеси.

Разбира се, вашите емоционални сривове изискват екип от терапевти и предани приятели, които да ви помогнат, и трябва да държите тези хора на бързо набиране. Адреналинът е любимото ви лекарство.

Огнените знаци по природа са независими. И двамата трябва да оставите своя собствена следа в света и не ви харесва някой да ви краде блясъка. Всъщност неприятностите започват, когато единият от вас засенчи големия момент на другия или накара другия да изглежда глупав публично.

Правило номер едно – не се състезавайте. С твоите прибързани нрави няма да свърши добре. Вместо това бъдете един на друг най-големите фенове и шампиони. С напредването на връзката полагайте повече усилия в обличането, особено ако станете родители.

Тъй като ви е толкова удобно заедно, може да се окажете, че се разхождате наоколо в широки анцузи, притъпявайки секси тръпката, която ви привлече в началото.

Овен и Дева

Острието на бръснача между любовта и омразата живее в тази обща, но противоречива връзка. Привличането ви е толкова силно, че е невъзможно да устоите. Огненият знак Овен обича свободата и риска, но безпомощно си пада по благоразумната, родителска Дева, земен знак, който няма излаз на море от практичност и протокол.

Върховете на тънките крила на Девата са опяли от пламъка на Овен – но в огъня Девата пърха. И двата знака имат комплекс от герои и тази връзка се съсредоточава около фиксирането един на друг или излагането на другия на нови начини на живот.

През първите шест до дванадесет месеца това е вълнуващо. Упоритият Овен доставя сексуалното пробуждане на Дева със страст, която е нежна и всепоглъщаща. Предпазливата Дева учи стремителния овен как да забави, да се подготви и да гледа в двете посоки, преди да пресече.

Разкриват се нови аспекти на вашата личност – колко прекрасно! 

Овен и Везни

Вие сте противоположни знаци, които могат да си пасват добре, но понякога се обърквате и един друг. Овенът управлява себе си, а Везните управляват взаимоотношенията. Везните са любовници, а Овенът е боец. Вашите полярни крайности могат да бъдат ви допълват един друг, ако вземете назаем от това, което другият прави най-добре.

Въпреки че различията ви могат да бъдат дразнещи, те също ви правят добра двойка, ако ги използвате правилно. Когато Овенът трябва да се изкаже, търпеливите Везни предлагат мъдро и търпеливо изслушване и  разумна обратна връзка.

В замяна, Овенът помага на Везните да преодолеят страха от конфликт, учи този знак как да отстоява правата си. Като родители или дори бизнес партньори, вие играете рутината на добро ченге/лошо ченге като опитни професионалисти. Просто бъдете готови да регулирате вътрешните си термостати, ако е необходимо.

Горещият Овен ще трябва да намали гнева, защото цялата тази концентрирана емоция може да извади Везните от равновесие. Компромисът е от съществено значение, за да намерите правилния ритъм.

Овен и Скорпион

Ожесточеното физическо привличане сближава вашите знаци, но това е игра на сексуален барут и еротични експлозиви. Не че някой от вас се страхува от подобни неща. Никой знак не е толкова тъмно интензивен като Скорпион.

Когато се смеси с концентрирана огнена сила на Овен, вие пораждате доста водноелектрически заряд. Когато Овен протяга ръка, първият инстинкт на Скорпиона е да отскочи назад, което наранява чувствителния Овен. Енергията на Овена се изразходва, което оставя Скорпиона слаб, но уплашен.

Овенът ще трябва да смекчи суровото желание или поне да го маскира, за да избегне завладяването на Скорпиона. Едно нещо, по което си приличате? И двамата сте свръхчувствителни към изоставяне и дори може да се отбягвате един друг в парадокс за самозащита: „Махай се, преди да ме оставиш“.

Овен и Стрелец

Химията и симпатията се изграждат бързо между тези два огнени знака и вие намирате душа близнак един в друг. И двамата сте независими изследователи, водени от похот, радост от живота и спираща дъха мрачност, която другите приемат за арогантност.

Споделяте тъпо чувство за хумор и естествено разбирате нуждата на другия от пространство и автономия (поне в началото). Вълнуващи разговори на обширни теми: философия, изкуство, човешка природа, наука, духовност, мечти. Заедно невъзможното изглежда вероятно и естествената ви увереност се издига по-високо.

Внимание: гледката от розовите ви лещи може да бъде малко късогледа. Стрелецът е комарджия, а Овенът е атакуващ рицар – нито един от двамата не мисли далеч напред.  На моменти и двамата изпадате в прекомерно мислене, което може да убие празничната атмосфера.

Овен и Козирог

Овенут е алфата на зодика, но в Козирога намира по-опитен водач на глутница и се връща в рядко състояние на послушание. Козирогът е бащата на зодиака. Овенът е неговото първородно дете. 

Това е разликата между крал и рицар, кралица и херцогиня. И двамата са благородни, но единият явно е по-възрастният. Това може да бъде пречка за Овена в някои случаи, тъй като твърде много патернализъм кара този независим знак да търси свобода.

Въпреки че Овенът може да бъде адски нахалник, Козирогът е невъзмутим и дори се забавлява от истериките, което дава на Овен пространство да действа. Ако приемете своите космически роли, можете да станете отлични партньори както в любовта, така и в бизнеса. Овенът е войн, а Козирогът е четиризвезден генерал по природа.

И двамата гледате на живота като на бойно поле за завладяване и с решителността и на двамата, няма цел, която да не можете да постигнете. Земният Козирог се отличава със структурата и планирането и е твърдата земя под неспокойните копита на Овена.

Овен и Водолей

Вие сте приятели, които се смеят всяка минута, които са чудесно комедийно дуо, но романтиката не е толкова силна. Изумен сте от това колко бързо другият ви дава забавно завръщане или умно мнение и това ви възбужда.

Закачката ви отвежда бързо до спалнята, където сексът е игрив и експериментален. Сякаш сте срещнали своя близнак. Но уви, скоро може да се почувствате повече като брат и сестра, отколкото като любовници. След няколко седмици рутина и ви свършват нещата, за които да говорите.

Докато небрежният Водолей обича да поддържа разговора лек, Овенът има интензивни, задълбочени мисли, които изискват твърде много емоционално внимание. За Водолея проблемите се решават със стоманена логика или се оставят сами, но Овенът не е в състояние да ограничи обсесивното мислене, което подлудява Водолея.

Овен и Риби

Овенът е първият знак на зодиака, а Риби последният. Вие сте Алфата и Омегата, зората и залеза. Вие сте толкова далеч един от друг и толкова близо един до друг. Въпреки че различията ви са огромни, вие също така разполагате с широк материал, от който да оформите връзката си. Вашите полярни позиции всъщност могат да ви направят страхотен екип.

Овенът обича да бъде обожаван и разглезен, а щедрите Риби ще дадат всичко в името на любовта. В прекланящия се поглед на Риби, Овенът се чувства блестящ и безграничен, а несигурността му се стопява. Това е важно за чувствителния Овен, чийто архетип „ранен войник“ е излекуван от медицинската сестра Риби. В тази връзка Овенът е свободен да следва естествените си ловни инстинкти.

Рибите приготвят банкет от своите завоевания. Опасността: И двамата имате живо въображение, но с двама мечтатели на кормилото на тази романтика, корабът може да се отклони от курса. Овенът е лидер, който поема отговорността, но се нуждае от силен втори партньор.

Информация за всички хороскопи на хора със зодия Овен:
Днес Утре Седмица Месец Година
4.9/5 - 17 гласа