Рак

Хороскоп за зодия Рак

Ракът е четвъртият знак от зодиака. Той е една от най-големите астрологични загадки в зодиака. Това е женски знак с архетип на майка. Знакът има силна връзка с техните чувства и емоции. 

Хороскоп за Рак

Хората Раци са грижовни, матриархални, чувствителни и малко зависими.  Те са твърди и нечувствителни отвън, но много меки и чувствителни отвътре. Обикновено плачат заради крехкото си и ранимо сърце. 

 

Те предлагат съпричастност и могат да седят дълги часове затворени. Обикновено те са една крачка напред, две назад. Интензивно живеят в миналото, в спомените си и в бъдещето – във въображението си. Яростно държат на себе си и близките си.

Забавните Раци се кикотят много силно и могат да се смеят цяла минута непрекъснато. Те измислят добри шеги и забавната им страна е стряскаща и изскача неуместно от тихата им и нежна личност. 

Имат необичайно чувство за публичност. Забелязва се само когато са доволни. Тайно се радват на вниманието. Те няма да преследват славата със страст, но със сигурност няма да се отдръпнат от нея. 

Характерни черти на зодия Рак

Диапазон от дати на зодия Рак: 21 юни – 22 юли

Местоживеене: Луна

Елемент: Вода

Символ: Раците

Карта Таро: Колесницата

Съвместими зодии: Телец, Дева, Скорпион, Риби

Най-съвместими знаци: Скорпион

Противоположни знаци: Козирог

Положителни черти: Търпение, упоритост, домакинство, доброта, преданост, гъвкавост, адаптивност, патриотизъм, общителност и майчинство.

Отрицателни черти: лъжливост, непредсказуемост, сантименталност, гордост, неподреденост, негодувание, суета и мързел.

Харесват: организиране на партита, гурме ястия, вътрешни спортове, музеи и художествени галерии, игра и работа с деца.

Неща, които мразят: лъскави дрехи, публични изказвания, замразена вечеря, бързане, плащане на пълната цена.

Рожден камък: Лунен камък

Щастливи камъни: Рубин , Перла , Изумруд , Нефрит , Зелен Оникс

Щастливи метали: сребро

Щастлив ден: понеделник

Щастливо число: 2 , 7 , 11 , 16, 20, 25

Цветове при раждане: сребристо, бяло, морско зелено, светло синьо

Желание: Да се ​​грижа за приятели и семейство

Мантра за цял живот: Чувствам

Най-необходимото качество за баланс: Контрол на настроението

Мъжът Рак

Чертите на мъж Рак са: Традиционалист, мил и грижовен, лоялен и надежден, подкрепящ и сантиментален, мрачен, потаен, ориентиран към семейството и дома.

Съвместими знаци за мъж Рак са: Телец , Дева , Скорпион , Козирог и Риби

Мъжете Рак са грижовни, любящи и загрижени за тези, на които дълбоко държат. Може да имате уникален контакт с емоциите си. Вие сте рицар, но сте и дълбоко чувствителни и лесно раними. 

Не прощавате и не давате втори шанс на тези, които са ви наранили силно. Вие притежавате дълбоки и дълги спомени и никога не забравяте и най-малките и дребни събития, които сте преживели. 

Ще бъдете безкрайно лоялни към тези, които са добри към вас. Вие приемате много сериозно доверието, лоялността и ангажираността. Следователно очаквате много увереност и открита комуникация от партньорите си.

Жената Рак

Чертите на жена Рак са: Твърда, лоялна, дипломатична, емоционална и интуитивна, безкористна.

Съвместими знаци за жените Рак:  Телец, Дева, Скорпион, Козирог и Риби

Жените Рак са свързани с емоции и чувства. Техните личности се управляват от дълбоки чувства и интуиция. 

Вие търсите емоционална сигурност и желание за автентичност и честност в изграждането на отношения с другите. Можете да бъдете емоционални, упорити, отстъпчиви, яростни, ядосани, непостоянни, пасивни и послушни едновременно. 

Вие сте упорити, твърди и със силна воля, но предпочитате да сте в зоната си на комфорт, когато сте обезпокоени или наранени. Нищо не е по-важно за вас от вашето семейство и близки.

4.9/5 - 12 гласа