Дева

Хороскоп за зодия Дева

Девата е шестият знак и гръбнакът на зодиака. Знакът се управлява от грижовната, подредена и спазваща правилата Дева. Енергията на знака наследява чиста и разграничителна природа и също така се фокусира върху контрола. Това е трудолюбив, ориентиран към детайлите и критичен знак. 

Хороскоп за Дева

Девите са почти и винаги отдадени на семействата си. Перфекционистите от зодиака са по-склонни да работят до късно в офиса, отколкото да бъдат на коктейл. Те са твърде заети да мечтаят. В същото време те обикновено са много уморени през нощта поради дългия ден.

 

По лицата им ще се забележи определено впечатление и ще изглеждат естествено притеснени в момента на сериозния проблем. Впечатлението се забелязва и докато се мъчат да разрешат проблеми или тайно се тревожат за нещо. 

Наблюдателната Дева бързо забелязва недостатъците и ги поправя. Те дори могат да помогнат на другите да достигнат своя най-висок потенциал. Девите са благословени със способността да приемат богата информация и да избират само това, което е важно и полезно. 

Тази способност ги прави едни от най-продуктивните и ефективни личности от зодиака. Те имат методичен подход към живота и винаги гарантират, че нищо не е оставено на случайността. 

Характерни черти на зодия Дева

Диапазон от дати на зодия Дева: 23 август – 22 септември

Местоживеене: Меркурий

Елемент: Земя

Символ: Богородица

Карта Таро: Отшелникът

Съвместими знаци: Телец, Близнаци, Рак, Стрелец, Козирог

Най-съвместими знаци: Рак

Противоположни знаци: Риби

Положителни черти:  Интелигентност, аналитичност, честност, надеждност и перфекционист

Отрицателни черти:  Критичен, осъдителен, стара школа, нервен и бавен

Харесват: лаптопи, списания, дълги душове с ароматерапевтични сапуни, концерти на открито, приятели от детството

Неща, които мразят: мързеливи хора, барове за гмуркане, пикантна храна, напускане на дома, паста за зъби, изцедена от върха на тубичката

Рожден камък: Изумруд

Щастливи камъни: Перидот

Щастливи метали: сребро, живак

Щастлив ден: сряда

Щастливо число: 5 , 14, 15, 23, 32, 41, 50

Цветове при раждане: сиво, бежово, бледо – жълто

Желание: Да бъда герой

Мантра: Моето най-добро винаги може да бъде по-добро

Най-необходимото качество за баланс: По-широка перспектива

Мъжът Дева

Чертите на мъж Дева: Трудолюбив, интелигентен, перфекционист, консервативен, решаващ проблеми и авантюрист

Знаци за съвместимост за мъже Дева:  Телец, Близнаци, Рак, Стрелец и Козирог

Мъжът Дева е ерудиран, брилянтен и обича да решава проблеми. Ще се насладите на задачата, благодарение на вашия прецизен, точен и критичен подход към работата. Всъщност обръщате внимание на всеки малък детайл. Освен това сте трудолюбиви, ефективни и методични. 

Вашата крайна цел е съвършенството. Искате да вършите работата си с другите и също така очаквате хората около вас да вършат нещата перфектно. Имате много изтънчени вкусове. 

Жената Дева

Чертите на жена Дева: интроверт, срамежлив, независим, интроспективен, перфекционист, интелектуалец, остроумен, логичен

Знаци за съвместимост за жени Дева: Телец, Близнаци, Рак, Стрелец и Козирог

Жената Дева е нежна и грижовна. Рядко сте пламененна и агресивна по темперамент. Не е погрешно да се каже, че жената Дева е най-добрата комбинация от красота и ум. Притежавате страхотни организационни умения. Имате фантастично око за детайлите и се наслаждавате на ред, прецизност и ефективност във всички неща. 

В допълнение към това, вие влагате целия си блясък и талант в работата, която предприемате. Имате страстен интелектуален ум и дълбока творческа жилка. Вие наистина блестите в живота, когато създавате нещо осезаемо от вашето вдъхновение.

4.9/5 - 12 гласа