Водолей

Хороскоп за зодия Водолей

Водолей е единадесетият знак на зодиака. Символ на всичко хуманно, този знак е модерен, независим и свободолюбив. 

Хороскоп за Водолей

Докато всичко ново пленява Водолеите, бунтарството от всякакъв вид ги освобождава. Водолей е известен като знака на откривателите, изобретателите, авантюристите и визионерите. 

 

Приветливи и весели по нрав, родените във Водолей са склонни да имат много социален чар. И все пак им липсва дълбочината, необходима за установяване и култивиране на наистина дълбоки взаимоотношения. 

Ето защо хората от зодия Водолей може да имат много познати, но може да имат много малко близки приятели. Техният социален чар обаче не подлежи на обсъждане и те също много често се възприемат като доста привлекателни от противоположния пол. 

Водолеите са по-практични и имат набито око, което лесно прозира измамата и предателството. Независимо от това, като родители, съпрузи или приятели, родените във Водолей са много подкрепящи и окуражаващи.

Характерни черти на зодия Водолей

Диапазон от дати на зодия Водолей: 20 януари – 18 февруари

Елемент: Въздух

Символ: Човек, изпразващ/ носещ гърне с вода/ Водоносецът.

Положителни черти: Непредубеден, хуманитарен, креативен, свободолюбив и интелектуален

Отрицателни черти: импулсивен, непредсказуем, непостоянен, екстремист и упорит

Камък за раждане: Аметист и син сапфир

Цветове при раждане: Електрично синьо, сиво, ултрамарин синьо

Щастливи числа: 4, 8, 13, 17, 22, 26, 31, 35

Съвместими знаци: Близнаци, Везни

Щастлив ден: събота

Най-необходимото качество за баланс:  Топлина, Усещане и Емоция

Мъжът Водолей

Мъжът Водолей е решителен и силен по природа и винаги търси истината и има силно желание да знае всичко, което се случва около него. Често ще откриете, че мъжете Водолей изпълняват много задачи, тъй като искат да бъдат заети през цялото време. 

Родените във Водолей мъже имат голямо въображение, интелигентни са и са решени да реализират идеите си. Те имат специална склонност към изкуствата и машините и по този начин джаджите, компютрите, сценичните изкуства, музиката имат основно значение в живота им. 

Жената Водолей

Жените Водолей са умни, независими и приятелски настроени. Имат голяма сила, която им помага да се справят дори с най-трудните задачи. 

Те са откровени и имат силни убеждения, но също така са безпристрастни и толерантни към гледната точка на другите. 

Винаги се опитват да гледат на по-голямата картина и няма да се свенят да поемат отговорността да работят за подобряването на обществото. 

Известни със своята интелигентност, мъдрост и привързан характер, за тях не е трудно да се сприятеляват. Те са популярни в социалните си среди. Но им отнема време, за да изградят интимна връзка, тъй като избягват емоционалното обвързване.

4.9/5 - 12 гласа