Любовен хороскоп за Везни

Хороскоп за любовни взаимоотношения

Любовният хороскоп на зодия Везни в съчетание с останалите представители на зодиака е представен на тази страница.

Любовен хороскоп за Везни

Хороскопът за любовта на представителите на зодия Везни може да прочетете по-долу.

Везни и Овен

Колкото и да е трудно да се помирят тези две естества, не забравяйте, че това е първична опозиция, която представлява партньорите чрез значение. Овен и Везни са двойката на зодиака, както и всички други противоположни знаци, тъй като те са един за друг седми дом, дом на взаимоотношенията.

Още повече, ако признаем факта, че Везните са знакът на взаимоотношенията като цяло. Всеки проблем, който може да имат един с друг, е нещо, върху което трябва да се работи, защото показва какъв е личният им проблем с всяка връзка.

Когато са лудо привлечени един от друг и се влюбят, няма почти нищо, което би могло да ги раздели, независимо от различията. Не бихме ли искали всички да намерим средата с любимия човек? Те трябва да работят върху връзката си, това е факт.

Везни и Телец

Внимавайте Везни, защото Телецът е тук, за да събуди вътрешните ви страхове и да ги извади на повърхността! Телците също трябва да бъдат внимателни, тъй като нуждата им да чувстват вина може да разцъфне с Везни.

Тази връзка е урок, който и двамата никога няма да забравят, особено ако успеят да изградят достатъчно разбирателство и нежност помежду си. Единственият начин, по който някога биха могли да бъдат щастливи, е да прегърнат това, с което не искат да се справят в собствените си вътрешни светове.

Везни и Близнаци

Партньорите Близнаци и Везни не винаги са идеална двойка, въпреки че техните знаци се подкрепят взаимно. Ако партньорът Везни има проблеми да бъде сам и да прави нещата сам, това не е нещо, което Близнаците лесно ще разберат.

Поради липсата на лични граници, представителите на Везни често оставят партньорите си Близнаци да водят пътя, докато цялата им енергия не изчезне, чувстват, че трябва само да легнат и да изключат мозъка си.

Ако искат да работят върху връзката си и да бъдат щастливи, Везните трябва да уважават партньора си Близнаци достатъчно, за да им позволят да бъде техен учител, любовник и приятел. В замяна на това Близнаците ще трябва да се грижат за партньора си Везни, като зачитат неговите граници и нуждата му от заедност.

Везни и Рак

Вероятно най-голямото ограничение в отношенията между Рак и Везни е в нещата, които искат от партньора си. Ракът иска някой отговорен, който да ги хване за ръка, ако е необходимо и да допълни емоционалната им същност с практичност.

Везните искат някой, който е пълен с живот, енергичен, силен и пълен с инициатива, който да следва техните идеи. Те наистина могат да се разочароват един друг, ако някакви очаквания са зададени погрешно в началото на връзката им. Най-добрият начин за тях да изградят любов, която е трайна, е двамата партньори да запазят независимостта си, каквото и да се случи.

Ако се съсредоточат върху любовта и се тревожат за земните неща, всеки поотделно, Ракът може да „направи компромис“ с небесната любов, колкото Везните биха искали да имат семейство.

Везни и Лъв

Ако искате да обобщите връзката между Лъв и Везни, трябва да разберете, че връзката им включва красота и предизвикателства. Те имат какво да научат един от друг и основната цел на връзката им е да достигнат до точката на споделено уважение и отговорност в перфектен баланс на силите.

Понякога ще им е трудно да преодолеят нуждата от съревнование, опитвайки се да определят кой е по-добър, по-умен или по-способен човек. Дори и да не го направят, връзката им ще бъде нещо, на което да се наслаждават и да показват публично.

Везни и Дева

Дева и Везни могат да образуват много удовлетворяваща интелектуална връзка, стига да уважават чувствата на другия. Като цяло тази връзка понякога може да работи и тези партньори могат да синхронизират темпото си, да избират подходящи дейности и да изградят задоволителен сексуален живот с достатъчно търпение и грижа.

Те обаче биха могли да имат дълбок проблем с емоционалното разбиране и нещото, което ще намерят най-трудно да се примирят, е тяхното крехко его. Девата, желаеща да угоди, лесно ще поеме отговорностите и решенията, които Везните трябва да поемат.

Това ще доведе до чувство за малоценност във Везни и загуба на уважение към партньора Дева. Ако този проблем остане неразрешен, връзката им може да приключи поради неуважение, за което и двамата не са знаели в началото.

Везни и Везни

Знакът Везни е знак за взаимоотношения и те често имат мисия да научат другите да общуват един с друг. Когато две Везни започнат да се срещат, може да им е трудно да намерят цел на контакта си, тъй като изглежда и двамата споделят мисия и цел, които са свързани с други хора.

Ако намерят място за среща, комбинирайки дейностите си и придържайки се към споделените си ценности, те ще имат тенденция да се превърнат в идеално балансирана двойка. Единственото нещо, което липсва и на двамата, което е много трудно за развиване, е чувството за взаимно уважение без пасивна преценка или очаквания.

И двамата са податливи на този проблем със заобикалящата ги среда и когато са заедно, тези проблеми лесно ще се размножават. Ако се оставят един на друг да бъдат това, което са, може да станат вдъхновение за всички нас,

Везни и Скорпион

Връзката на Везни и Скорпион в никакъв случай не е лесна и лека. И двамата партньори ще трябва да се изправят пред тъмните си страни чрез тази връзка и въпреки че това може да доведе до невероятен и интензивен сексуален живот и емоции, които никой друг не може да разбере, това може да доведе и двамата до депресивна дупка, от която никой няма лесно да се измъкнете.

Единственият начин тази двойка да издържи в удовлетворяваща и нежна връзка е и двамата партньори да изградят силен индивидуален, независим живот или ще бъдат всмукани във водовъртежа от кармични емоции и натрапчиви, негативни очаквания.

Везни и Стрелец

Връзката на Везни и Стрелец в повечето случаи е благотворна връзка, която позволява на тези партньори да развият своите емоционални, вътрешни светове и да изградят живота си без отрицателни влияния. Единственият начин да бъдат щастливи заедно е да се уважават напълно и да се оставят да правят това, което им е предназначено.

Везни и Козирог

Ако искаме да изберем най-добрата дума, за да опишем връзката между Везни и партньор Козирог, ще трябва да кажем – трудно. Това не означава, че няма да се насладят на това да бъдат заедно или да останат във връзка за много дълго време, но това със сигурност не е връзка, в която биха участвали много други знаци.

Най-голямото им предизвикателство е липсата на уважение към емоционалната стойност, което обикновено се инициира от Козирог, но лесно се продължава от Везни. Ако намерят начин да споделят, покажат и разберат емоциите на другия, всичко останало ще им изглежда като детска игра.

Везни и Водолей

Има силно разбирателство между Везни и партньор Водолей поради споделения им елемент на въздуха, според любовния хороскоп. Все пак може да е доста трудно за техните проблемни слънца да се разбират и често ще имат трудности да се приспособят към характера на другия и да намерят дълбоко уважение един към друг.

Най-добрият лек за всеки проблем в отношенията им обикновено е във времето, но с нуждата на Водолея от спонтанност, те често няма да издържат достатъчно дълго време, за да поправят това, което се счупи.

Каквато и да е историята им, те ще имат много вълнуващи моменти, които да преживеят заедно и ако се влюбят, би било жалко за двойка като тази, да не се насладят на връзката си, колкото и да продължи.

Везни и Риби

Везни и Риби биха могли да имат реални проблеми с приспособяването към скоростта на партньора си, а променливото качество на Рибите често няма да им помогне да се отворят по-бързо, за да изградят връзка с темпото, което отговаря на техния партньор Везни.

И Везните, и Рибите могат безкористно да се интересуват от удовлетворението на партньора си и това трябва да им помогне да останат от добрата страна на връзката си, каквото и да се случва между тях.

Ако преминат през неуважението и нереалистичните очаквания от личностите на другия, може да открият, че споделят истинска любов.

Информация за всички хороскопи на хора със зодия Везни:
Днес Утре Седмица Месец Година
4.9/5 - 17 гласа