Любовен хороскоп

Хороскоп за любовни взаимоотношения

Кой не иска любов в живота си, особено около Свети Валентин? Това е най-удивителното чувство и когато го получите, никога не искате да загубите искрата, която ви събра. Но и любовта може да бъде трудна. 

В зависимост от вас и вашия партньор, може да имате различни борби въз основа на вашите индивидуални личности. Но малко вникване в това как мисли партньорът ви може да помогне за успокояване на всякакви неразбирателства. Ето защо съставихме няколко съвета за любовната съвместимост на зодиите в нашия любовен хороскоп.

Любовен хороскоп за всички зодии

 

Срещате се с твърдоглав Телец? Или може би с емоционални Риби? Ето малко прозрение за това от какво се нуждаят в една връзка, за да ви помогне да намерите спокойни води и да извлечете максимума от връзката си.

Овен

Овенът се нуждае от партньор, който е оптимист и споделя същия хъс за живота като тях. Овенът се нуждае от мажоретка, която ще повдигне настроението му, когато е потиснат, и ще се сгуши до него, за да предложи любов. 

Единственото им изискване е половинката им да има положителни вибрации. Овенът не се съчетава добре с негативността или хората, които не виждат светлата страна на нещата.

Телец

Надеждността и сигурността са качества, които Телецът търси в любовта. Бикът няма да се чувства комфортно да бъде във връзка с някой, който не е в съответствие с неговите действия и емоции. 

Този земен знак изисква партньор, който не си противоречи и е последователен. Нуждата от стабилност произтича от нуждата им да имат рутина с партньора си.

Близнаци

Комуникацията е ключова при среща с Близнаци. Те се нуждаят от постоянни актуализации и трябва да са в течение на всичко. Ако не успеете да споделите, тогава Близнаците ще замръзнат и ще ви заледят без колебание. 

Бъдете открити с партньора си, но ясни в границите си – никога не бива да пазите тайни, но се уверете, че си позволявате и пространството, от което се нуждаете.

Рак

Емоционалният рак има нужда от някой, който да изсуши сълзите им и да бъде рамо, на което да се облегнат. Ракът иска някой да им съчувства и да изслуша проблемите им. Бонус точки, ако застанете на тяхна страна на 100% и приемете техните врагове като свои, за да са сигурни, че винаги сте на тяхна страна. 

Тези действия ще докажат вашата непоколебима лоялност към рака.

Лъв

Честността върви ръка за ръка с Лъвовете. Предпочитат да им кажат тежка истина, отколкото добра лъжа. За да запазите връзката си силна, ще трябва да се подготвите винаги да говорите от сърце и да го казвате така, както е (може би да добавите определена информация и новини). 

Като цяло е безопасно да се каже, че Лъвовете изискват почтеност и достоверност в любовния си живот.

Дева

Да бъдат справедливи и мили означава, че Девите не обичат да бъдат приемани за даденост. Те изискват уважение от партньорите си. И в замяна те ще отвърнат напълно на това настроение.

 Ако Девите не получават възхищението, което заслужават от половинката си, тогава спокойният и любящ земен знак ще действа като резултат. Отнасяйте се към своята Дева с уважение, обич и чест.

Везни

Известно е, че Везните са нерешителни във всички области на живота, поради което търсят откровен партньор, който може да им помогне да се справят с трудностите. Те вярват, че две глави са по-добри от една и ще потърсят съвет, когато става въпрос да измислят как да процедират.

Скорпион

Скорпионите жадуват за интензивност и страст в романтиката – толкова много, че могат дори да разбъркат гърнето, за да създадат драма от нищото. Те просто искат да знаят, че сте инвестирали в отдадена връзка и имате същото количество чувства към тях, които те изпитват към вас. По принцип Скорпионите искат да погълнат сърцето ви.

Стрелец

Единственото нещо, от което се нуждае стрелецът в любовта е свободата. Стрелецът си запазва правото да прави каквото си поиска, когато пожелае и с когото пожелае. Няма да изневеряват, ако им дадете място да дишат и ги оставите да правят своето — но ще избяга, ако не им дадете пълна автономия и не им се доверите в начинанията им.

Козирог

Всички знаем, че Козирозите са свързани с бизнеса и ето защо те ще търсят партньор, с когото могат да се блъскат. Не е необичайно Козирозите да ангажират с професионално начинание със своето влюбване. 

Всъщност те могат да създадат бизнес, който да процъфтява заедно, но само ако са на една и съща страница.

Водолей

Водолеят е зодиакален знак, за който е известно, че възприема хладнокръвен подход към любовта, запознанствата и връзките, техните нужди и желания се различават от другите. 

Вместо да иска горещо партньорство, той иска връзка, която е готина и забавна. Те търсят близък приятел, който да бъде техен „един и единствен“, който ги приема такива, каквито са.

Риби

Рибите търсят напътствия и подкрепа във взаимоотношенията. Сладките риби искат да се чувстват като част от екип, когато става въпрос за любов. Те искат насърчение от своя партньор да следват мечтите си – което ще направят, ако им бъде дадена положителна и силна мотивация.

5/5 - 5 гласа