Козирог

Хироскоп за зодия Козирог

Козирогът, изкачващата се нагоре, винаги движеща се напред планинска коза, представлява десетият знак на зодиака. 

Хороскоп за Козирог

Често спокойни, до степен да изглеждат леко студени, педантични и упорити в постоянството си за качество и продуктивност, хората от зодия Козирог често са една степен над своите колеги. 

 

Невероятни и уверени, Козирозите са трудолюбиви, искрени, с меко сърце, но все пак държат на качеството. Повечето от тях са благословени с дълбока мъдрост, разбиране и стабилност на мисълта и действието от ранна възраст. 

Търпение, постижения, практичност и защитна мрежа са техните модни думи. Може дори да действат егоистично, ако не получат това, което искат. Любовта към тях обаче е особена. Става дума много за стабилност и ангажираност, така че от ранна възраст бракът е в съзнанието на Козирозите. 

Характерни черти на зодия Козирог

Диапазон от дати на зодия Козирог: 22 декември – 20 януари

Елемент: Земя

Символ: Козата

Положителни черти: Лоялен, трудолюбив, екипен играч, амбициозен и класен

Отрицателни черти: Прекалено сериозни, критични, меланхолични, безпардонни и подозрителни

Рожден камък: син сапфир, аметист

Цветове при раждане: черно, индиго

Щастливи числа: 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62

Съвместими знаци: Телец, Дева

Щастлив ден: събота

Най-необходимото качество за баланс: топлина, спонтанност, чувство за забавление

Мъжът Козирог

Козирозитре са консервативни по природа и предпочитат да играят по правилата. Те много защитават своята емоционална и финансова сигурност и няма да приемат никого на чиста ръка. 

Ще трябва да положите много усилия, за да докажете надеждността си, за да се доближите до него. 

Може да почувствате, че Козите са леко студени, необвързани и емоционално отдалечени. Въпреки това, това е начинът на мъжа Козирог да защити емоциите си. Те отнемат много време, за да се отворят, да изразят любовта си и да споделят преживяванията си. 

Трябва да им дадете достатъчно причини да се доверят на вашата искреност. Тъй като те се защитават толкова внимателно, хората намират за много трудно да се свържат с тях емоционално. 

Ето защо тяхното желание за любов, уважение и похвала често остава неудовлетворено. Те са приятелски настроени и обичат да общуват с хора, но дори на социални събирания ще се държат консервативно. Никога няма да ги намерите да се държат по наперен начин.

Жената Козирог

Жените, родени под зодия Козирог са целеустремени и преследват задачите си агресивно. Освен това те са педантични жени, които имат пълно знание за своите силни и слаби страни. 

Тези жени не се увличат от фантазии, но когато насочат сърцето си към нещо, те ще го преследват с решителност. 

Жените от този знак копнеят за сигурност, власт и напредък и няма да се свенят да експериментират с нови неща. Тези оптимистични жени имат динамичен начин да се справят с предизвикателствата. Те успяват лесно да управляват както домашната, така и професионалната работа.

Тези жени имат силно чувство за справедливост. Те дават и изискват уважение. Те вярват, че всеки трябва да получи равни възможности за изграждане на сигурно бъдеще.

4.9/5 - 11 гласа