Телец Асцендент

Телец Асцендент - информация

Като представител на зодия Телец, имате бавен и стабилен подход към живота. Вие сте практични, въпреки че имате упорит характер. Обичате да се наслаждавате на живота, като същевременно имате силна работна етика.

Представителите на зодия Телец не харесват промяната. Действат предпазливо, когато се сблъскат с нови ситуации. Те са лоялни приятели, но пристъпват с повишено внимание, когато опознават нови хора.

Асцендент на Телец

Личност

Като неподвижен знак на зодиака, Телецът е известен с това, че е много практичен в живота. Тези хора се придържат към определени фиксирани принципи в живота и са известни със своя упорит характер. Те са решителни в мислите и действията си. Изключително лоялни хора са.

Когато Асцендентът на Телец е най-положителен във вашия хороскоп, това ви прави надеждни, стабилни, привлекателни и успешни. Известно е, че избирате комфорта пред риска. Можете да се наслаждавате на удоволствията на живота, като същевременно сте еднакво реалистични в подхода си. Вие сте естествено привлечени от естетическите аспекти на живота.

Физика

Телците имат много добра физика. Повечето хора имат средна височина и здраво тяло. Те имат привлекателни черти на лицето и чиста кожа.

Психика

Тези хора обичат изкуството, природата, музиката, модата, и красотата. Асцендентите на Телец често имат мил, грациозен и нежен темперамент.

Любов

Телец ще се съчетае добре с други земни или водни слънчеви знаци, включително Телец, Дева, Козирог, Рак, Скорпион и Риби.

Успехът на любовта за зависи от позицията на Меркурий и Марс в картата.

Здраве

Знакът Телец представлява предателството на гърлото на тялото. Асцендентите на Телците са склонни лесно да настиват и често страдат в областта на гърлото. Други здравословни проблеми могат да бъдат свързани с бъбреците и репродуктивните органи.

Планети

Сатурн (представляващ два благоприятни дома от диаграмата – 9-ти и 10-ти дом) се счита за най-благоприятната планета за асцендентите на Телец. Венера и Меркурий са другите две добри планети. Слънцето е неутрална планета.

Юпитер е най-неблагоприятната планета, тъй като притежава 8-ми дом и в него е поставен мултрикона.

Цвят

Бял, кремав и светло кремав.

Скъпоценни камъни

Диамант и опал.

5/5 - 1 гласа