Любовен хороскоп за Дева

Хороскоп за любовни взаимоотношения

Повече информация за любовния хороскоп на зодия Дева ще откриете по-долу на тази страница.

Любовен хороскоп за зодия Дева

Вижте съчетанието на представителите на зодия Дева с останалите зодии в любовния хороскоп на RazgadaiMi.com.

Дева и Овен

Хубаво е, че връзката между Овен и Дева никога не е скучна. Въпреки че в повечето случаи те всъщност не са предназначени да издържат, все пак може да бъде забавно изживяване, ако никой от тях не приема твърде сериозно потенциала си за споделено бъдеще.

В случай, че извличат най-доброто от връзката си, като й дават достатъчно свобода и непредсказуемост, Девата ще вложи част от енергията на Овена, докато Овенът ще позволи на Девата да ги научи как да организират мислите си и да общуват спокойно.

По този начин те могат да стигнат до момента, в който връзката им може да продължи, а резултатът зависи от способността им да се отпуснат и да се забавляват заедно.

Дева и Телец

Като цяло, Телецът е там, за да научи Девата на любовта, нежността и сексуалността. Девата трябва да бъде достатъчно гъвкава, за да оцени своя Телец и да им даде интелектуален поглед върху нещата, които биха могли да идеализират.

Връзката им може да бъде съвпадение на небето, само ако не се страхуват да не бъдат наранени и твърде недоверчиви. Ако все пак се предадат един на друг и се влюбят лудо, те биха могли да са комбинацията от чисто сърце, представено от Телец, и бистър ум, представен от Дева. Какво повече биха имали нужда един от друг?

Дева и Близнаци

Връзката на Близнаци и Дева може да се промени като вятър, докато и двамата партньори се губят и намират ежедневно. И двамата са склонни да премислят нещата, вместо да следват сърцата си. Трябва да се уважават един друг до точката, в която ничия интелигентност не се оценява на повърхностно ниво.

Дева и Рак

Ракът и Девата могат да имат прекрасна връзка и обикновено са обединени от сексуално разбиране. Основният проблем на връзката им е във възможния конфликт между емоционален Рак и разумна Дева.

Ако успеят да преодолеят това, като приемат недостатъците на другия и се научат да включват някаква рационалност или някаква емоция в живота си, те могат да се окажат във вдъхновяваща връзка, която ще продължи много дълго време. В известен смисъл те се допълват толкова, колкото сърцето допълва ума.

Ако споделят искрица любов, би било жалко да пропуснат възможността за щастие само заради нечии ирационални очаквания или нечие затворено сърце.

Дева и Лъв

Лъв и Дева формират конструктивна връзка, която рядко служи на емоционалната им природа. И двамата са склонни да бъдат твърде рационални и умствената им сила рядко ще бъде добра основа за приказна любов, която тайно желаят.

И двамата се нуждаят от някой перфектен, някой, създаден само за тях, и ако само за секунда си помислят, че не принадлежат заедно, търсенето им на съвършенство ще надделее.

Рядко е тези партньори да образуват силна емоционална или сексуална връзка, колкото и добре да се разбират, когато става въпрос за работа и комуникация.

Дева и Дева

Когато Девата реши да бъде с друга Дева, можем да предположим, че връзката им е продукт на едно от две възможни неща, като първото е необходимостта от стабилност и рационалното им решение да бъдат един с друг, а второто е необяснимата сила на любовта от пръв поглед.

Както и да е, и двамата партньори са доста рационални и принадлежат към знака на променливо качество, така че емоциите им могат да се променят много бързо. Поради общата им склонност към жертви, липсата на вяра в себе си и склонността да рационализират всичко със стойност, те лесно могат да се окажат във връзка, в която никой от партньорите всъщност не е влюбен или доволен.

За тях е наложително да действат според сърцата си, ако искат любовта им да продължи.

Дева и Везни

Дева и Везни могат да образуват много удовлетворяваща интелектуална връзка, стига да уважават чувствата на другия. Като цяло тази връзка понякога може да работи и тези партньори могат да синхронизират темпото си, да избират подходящи дейности и да изградят задоволителен сексуален живот с достатъчно търпение и грижа.

Те обаче биха могли да имат дълбок проблем с емоционалното разбиране и нещото, което ще намерят най-трудно да се примирят, е тяхното крехко его. Девата, желаеща да угоди, лесно ще поеме отговорностите и решенията, които Везните трябва да поемат.

Това ще доведе до чувство за малоценност във Везни и загуба на уважение към партньора Дева. Ако този проблем остане неразрешен, връзката им може да приключи поради неуважение, за което и двамата не са знаели в началото.

Дева и Скорпион

Тази променлива природа на Девата ще бъде уредена от фиксираното качество на партньора им Скорпион, който ще поддържа връзката им вълнуваща за много дълго време. Това може да доведе до всякакъв вид емоционално изнудване, тяхната склонност да контролират живота си един на друг, и ако не това, то до постоянна критика, която кара и двамата да се чувстват виновни или просто тъжни.

Най-доброто, което могат да направят, е да решат, че ще се ценят един друг и ще бъдат благодарни един за друг в тази връзка. Ако развият силно чувство на благодарност, връзката им може да бъде изключително дълбока, вълнуваща и наистина оценена от двамата партньори.

Дева и Стрелец

Връзката между Дева и Стрелец не е обичайна емоционална история с щастлив край. Има много предизвикателства по пътя им, като най-големите са емоционалната им липса на разбиране и евентуалната им липса на уважение.

И все пак, когато намерят начин да покажат емоциите и да ги споделят със същото темпо и по разбираем начин, всъщност биха могли да се забавляват много заедно. Общуването им често е вълнуващо и и двамата имат какво да си кажат, но тяхната рационалност може да ги отклони от истинското търсене на любов.

Ако открият колко добре се допълват, може да успеят да останат заедно дълго време.

Дева и Козирог

Дева и Козирог принадлежат към стихията на Земята и се следват перфектно един на друг. Дори всичко помежду им да изглежда твърде бавно за някои други зодии, те изграждат уважение, доверие и любов на основата на взаимен анализ и подробен преглед.

Търсенето на съвършенство може да приключи в тази връзка, тъй като те си дават достатъчно време и се изслушват достатъчно добре, за да отговорят на очакванията, които трябва да бъдат изпълнени.

И двамата партньори могат да бъдат сковани и да изгубят от поглед важността на емоционалния, мек подход към живота и тази връзка може да ги направи груби и твърде строги. Все пак в повечето случаи те ще си дадат достатъчно време, за да израснат от това и да остареят заедно.

Дева и Водолей

Девата може да представлява всичко, от което Водолеят бяга – практична, загрижена за здравето и земните неща, надолу към Земята, маниак за чистене. Представете си колко невероятно безотговорен, хаотичен и нереалистичен им изглежда Водолеят.

Най-силната им точка на среща е в тяхната рационалност и комуникация и това може да се използва за преодоляване на много проблеми, до които водят различията им. За съжаление, в повечето случаи те няма да имат достатъчно химия, за да започнат връзка, камо ли да останат в сексуално удовлетворяваща връзка за много дълго.

Ако се вземат на сериозно, те могат да създадат невероятни неща заедно, когато техните велики умове се сливат.

Дева и Риби

Дева и Риби представляват оста на екзалтацията и падението както на Венера, така и на Меркурий. Това ги прави партньори с най-големите предизвикателства и най-големия потенциал за любов в целия зодиак.

Те трябва да намерят фин баланс между рационалност и емоции, всеки поотделно и заедно чрез връзката си. В много случаи това не е двойка, която ще продължи много дълго, тъй като тяхното променливо качество ги прави достатъчно променливи, за да пренебрегнат цялата връзка бързо, ако не са доволни.

Те трябва да осъзнаят, че съвършенството, което търсят, може да не бъде представено във формата, която очакват. Ако останат заедно достатъчно дълго, за да разберат ползите от контакта си, те може да открият, че любовта помежду им е единствената истинска любов, която могат да намерят през този живот.

Информация за всички хороскопи на хора със зодия Дева:
Днес Утре Седмица Месец Година
4.9/5 - 17 гласа