Козирог Асцендент

Козирог Асцендент

Асцендентът Козирог успява да прозре истинската същност на хората. Той също така има възможността да освети вашата пътека в живота.

Асцендент на Козирог

Личност

Зодия Козирог е кардинален земен знак, което означава, че вашата личност е стабилна и здраво стъпила на земята. Животът ви се движи с постоянни и всеотдайни темпове. Имате аурата на успешна личност, което често привлича хората към вас.

Козирозите са проницателни работохолици. Те са амбициозни и имат дългосрочни цели, като работят усилено за постигането им. Славата и властта ги движат, а не само паричните печалби. Като Асцендентен знак Козирог, имате естествен усет към бизнеса. Постигате целите си, дори ако е необходимо да смажете конкуренцията си.

Смятате се за надежден и отговорен, поради което често сте идеалния човек, когато някой се нуждае от помощ. Мнозина ви виждат като най-умния човек в стаята.

Физика

Имате стройна физика със средна височина. Чертите на лицето ви са остри. Изглеждате строг, солиден и зрял.

Психика

За изгряващия знак на Козирог животът изглежда изпълнен с постоянни притеснения. И все пак тази тенденция да се тревожите за всичко ви помага да останете съсредоточени и нащрек. Вие общувате добре чрез емоциите си и знаете как да се харесате на хората около вас.

Любов

Вие сте романтик и искате партньор, който да ви обожава. Търсите емоционална връзка, лоялност, грижа и защита от партньора си. Също така обичате да прекарвате качествено времето с партньора си.

Здраве

Козирогът управлява кожата, коленете и костите. Потенциалните рискове за здравето могат да включват кожни заболявания, ревматизъм, артрит и дори временна парализа. Козирозите стават най-прекрасните и здрави възрастни хора.

Планети

Венера е най-благоприятната планета. Следващите най-благоприятни планети са Меркурий и Сатурн. Слънцето е неутрална планета за този знак.

Луната и Марс са неблагоприятни, докато Раху и Кету са истинско зло за асцендента на Козирог.

Цвят

Черно, кралско синьо и тъмносиньо.

Скъпоценни камъни

Син сапфир, диамант и изумруд.

5/5 - 2 гласа