Водолей Асцендент

Водолей Асцендент

Когато хората попаднат на асцендент на Водолей, е лесно да се забележат качествата, които са му присъщи, а именно – интелигентност, оригиналност и независимост.

Асцендент на Водолей

Личност

Основният владетел на Водолея е планетата Сатурн. Притежавате оригиналност на характера, интелигентен ум и независимо мислене. Хората са привлечени от вашата нестандартна красота и чар.

Вие гледате на света през интелектуална леща от идеи, ценности и идеали. Като асцендент на Водолей вероятно ще имате широк поглед върху обществото, което ви позволява да се смесвате с голямо разнообразие от хора. Вярвате в справедливостта и хармонията.

Вие сте истински хуманитарен изгряващ знак, социално отговорни и внимателни към другите. Действате по начин, който е от полза за колектива. Реагирате на проблемите с балансирано мнение и решения.

Привличат ви интелектуални хобита, като четене, писане, дебати и дълги дискусии. Също обичате да пътувате. Вие сте страхотни слушатели и сте еднакво известни със своите страхотни способности за разказване на истории.

Физика

Физически най-често срещаната черта на хората от зодия Водолей е високо и добре изразено чело. Имате фино издълбано лице, естествено права коса и често замечтан поглед. Краката ви са здрави и добре оформени. Водолеите обикновено имат широки бедра и рамене.

Психика

Умът на Водолея се движи с бързи темпове. Постоянно изпитвате нужда да се изразявате и понякога го правите властно. Умът ви е постоянно буден и неспокоен.

Любов

В любовта и романтиката Водолея имат забавен подход и търсят разнообразие. Привличате се от хора с изящно чувство за стил. Искате връзка, основана на взаимна любов, романтика, лоялност и щедрост.

Здраве

Водолеят управлява краката и глезените, следователно невнимателно падане може да има рискови последици. Тъй като умът ви винаги е нащрек, прекалено активната ви нервна система може да ви тласне към неврологични разстройства, епилепсия или мозъчен тумор.

Планети

За хората с Водолей в Асцендент, Венера е най-благоприятната планета от всички. Сатурн е друга добра планета за този знак. Слънцето и Меркурий са неутрални планети.

Неблагоприятните планети включват Раху, Кету, Марс и Юпитер.

Цвят

Черен, тъмно син и кралско син.

Скъпоценни камъни

Син сапфир и диамант.

5/5 - 1 гласа