Везни

Хороскоп за зодия Везни

Везни е седмият знак и единственият нежив знак на зодиака . Знакът олицетворява баланс и справедливост. Знакът възстановява равновесието във всички дела, независимо колко големи или малки са те. 

Хороскоп за Везни

Индивидите Везни ще се съсредоточат повече върху партньорствата. Те обаче ще дадат приоритет на нуждите на другите. Мразят да бъдат груби. Освен това те мразят големи тълпи и мразят да са сами. Възхищават се на хармонията и обичат нежността и спокойствието около себе си. 

 

Следователно те стават посредници и разрешават кавгите, възникващи между другите, когато е възможно. Все пак те се радват на здравословни спорове с хората. Често искат нещата да вървят гладко. Те също са много уравновесени и следователно могат да бъдат търсени за практически решения. 

Те са спокойни, идеално балансирани, мили, грациозни и очарователни личности и следователно рядко бързат. Те също така са склонни лесно да изчерпват енергията си. Изискват пространство винаги, когато се чувстват притиснати или претъпкани. 

Но когато са потиснати или разстроени, те могат да бъдат досадни, свадливи, упорити, неспокойни, депресирани и объркани. Но това не трае дълго. Те са склонни да се балансират много бързо и успяват да бъдат хладнокръвни, а също и да изглеждат спокойни.

Характерни черти на зодия Везни

Диапазон от дати на зодия Везни: 23 септември – 22 октомври

Местоживеене: Венера

Елемент: Въздух

Символ: Везната

Карта Таро: Справедливост

Съвместими зодии: Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей

Най-съвместими знаци: Близнаци

Противоположни знаци: Овен

Положителни черти: Романтичен, очарователен, страхотен слушател, справедлив, идеалист и разбиращ.

Отрицателни черти: Мързелив, нерешителен, ненадежден, повърхностен и манипулативен.

Харесват: Концерти на големи места, поезия, скъпи бижута, дизайнерски дрехи, богата храна.

Неща, които мразят: тъпи или практични хора, хулигани, притискане да вземат решение, лека нощ, чуване на думата „може би“

Рожден камък: диамант, бял сапфир и бял топаз

Щастливи камъни: бял опал , рутилиран кварц, син турмалин, молдавит

Щастливи метали: сребро

Щастлив ден: петък

Щастливо число: 6 , 15, 24, 33, 42, 51, 60

Цветове при раждане: Всички нюанси на розово, бяло, нюанси на синьо, бледо и светло зелено

Желание: Да обичаш и да бъдеш обичан в замяна

Мантра: Балансирам, хармонизирам

Най-необходимото качество за баланс: чувство за себе си, самоувереност, независимост

Мъжът Везни

Чертите на мъж Везни са: Чувствителен, но мъжествен, емоционално балансиран, обективен и тактичен, нежен и интелигентен, очарователен и приятелски настроен, силно ангажиран, бори се с конфронтация

Съвместими знаци за мъж Везни: Близнаци , Лъв , Стрелец и Водолей

Мъжът Везни е експерт в комуникацията. Винаги имате идеалното нещо да кажете във всяка ситуация. Можете да изглеждате дипломатични, тактични и харизматични според ситуацията. 

Вие принадлежите към кардинален знак, така че често може да сте мотивирани да започнете разговор в социалните среди. Можете да се сприятелявате много бързо и следователно приятелят на вашите приятели е и ваш близък познат. 

Обикновено се движите по грациозен начин и балансирате доста добре всички сфери на живота. Вие претегляте всяка опция много внимателно, за да намерите най-добрата, преди да вземете решение.

Жената Везни

Чертите на жената Везни са:  Чар и красота, хуманитаризъм, естествен лидер, позитивен и екстровертен, страстен и тактичен

Съвместими знаци за жените Везни: Близнаци , Лъв , Стрелец и Водолей

Жените Везни са готини и интелектуални, които процъфтяват в партньорствата и се стремят да поддържат мир и хармония във всичките си връзки. 

Вие сте много интелигентна, кокетна, чаровна, завладяваща и дружелюбна. Така че можете да привлечете хората естествено и лесно. Изпитвате удоволствие да бъдете обичани и ще бъдете напълно отдадени на избрания от вас човек.

4.9/5 - 11 гласа