Любовен хороскоп за Телец

Хороскоп за любовни взаимоотношения

По-долу ще откриете пълен любовен хороскоп за Телец, включващ съчетание с всяка зодия от зодиака.

Любовен хороскоп за зодия Телец

Запознайте се с всички аспекти на любовта в зодиакалния хороскоп на Телец с всеки представител на зодиака.

Телец и Овен

Това е връзка, пълна с лични предизвикателства и индивидуална дълбочина. Ако искат да успеят като двойка, много вътрешни проблеми и в двамата трябва да бъдат решени.

Само ако и двамата постигнат мир в живота си, имат достатъчно образование, достатъчно други взаимоотношения и са придобили достатъчно хумор, те може да са в състояние да загърбят различията си и да се изслушват достатъчно добре. Не е толкова трудно, освен когато сте свикнали да използвате рогата си.

Телец и Телец

Връзката между двама представители на Телец е нещо, за което трябва да се грижите и да държите, само ако и двамата не са твърде упорити в намерението си да чакат другия човек да направи първия ход.

Поради своята емоционална и чувствена природа, те могат да бъдат много внимателни към нуждите на другия и да се грижат един за друг, когато е необходимо. Проблемът им обикновено се проявява само чрез двойния набор от рога, което ги кара да потъват твърде дълбоко в различията си без видима причина.

Ако можеха да се отворят един към друг и към взаимната си нужда от промяна, това е връзка, която и двамата биха намерили за изключителна.

Телец и Близнаци

Връзката между Телец и Близнаци не дава много обещания в началото. Все пак фиксираното качество на знака Телец може да им даде достатъчно издръжливост и упоритост, за да издържат в намерението си да бъдат с Близнаци, достатъчно дълго, за да могат наистина да се опознаят добре.

Въпреки че шансовете им да примирят различията си са малки, ако партньорът Телец вложи цялото си сърце в това, те може да успеят да се превърнат в най-подходящата част от живота на своите Близнаци като тяхна основа и тяхната надеждност във всичко, което правят.

Телец и Рак

Телец и Рак представят най-нежната двойка на зодиака. Когато се влюбят, те рядко ще намерят причина да се разделят, заради споделените им емоционални цели за любов, разбирателство, семейство и усещане за дом.

Дори и да имат бурни емоции във връзката си, те вероятно ще се научат да прощават и забравят, тъй като потокът на връзката им ги отвежда до това, което винаги са искали.

Телец и Лъв

Връзката на Телец и Лъв може да бъде агресивно предизвикателна. Въпреки че и двамата са признаци на фиксирано качество с напълно различни натури, ако съберат достатъчно търпение, преди да влязат в отношенията си, те имат шанс да се превърнат във вашата архетипна двойка от момиче и момче.

Когато техните мъжки и женски принципи са в баланс, те могат да ги използват, за да поправят своите сексуални, интелектуални и финансови обстоятелства и наистина да се наслаждават един на друг.

Телец и Дева

Като цяло, Телецът е там, за да научи Девата на любовта, нежността и сексуалността. Девата трябва да бъде достатъчно гъвкава, за да оцени своя Телец и да им даде интелектуален поглед върху нещата, които биха могли да идеализират.

Връзката им може да бъде съвпадение на небето, само ако не се страхуват да не бъдат наранени и твърде недоверчиви. Ако все пак се предадат един на друг и се влюбят лудо, те биха могли да са комбинацията от чисто сърце, представено от Телец, и бистър ум, представен от Дева. Какво повече биха имали нужда един от друг?

Телец и Везни

Внимавайте Везни, защото Телецът е тук, за да събуди вътрешните ви страхове и да ги извади на повърхността! Телците също трябва да бъдат внимателни, тъй като нуждата им да чувстват вина може да разцъфне с Везни.

Тази връзка е урок, който и двамата никога няма да забравят, особено ако успеят да изградят достатъчно разбирателство и нежност помежду си. Единственият начин, по който някога биха могли да бъдат щастливи, е да прегърнат това, с което не искат да се справят в собствените си вътрешни светове.

Телец и Скорпион

Телец и Скорпион са знаци за най-дълбоко физическо удоволствие, всеки по свой начин. Това трябва да бъде фокусът на връзката им, тъй като те не могат да разберат платоничните и въображаемите взаимоотношения, когато се съберат.

Няма такова нещо като платонично преживяване на романтиката, когато целият смисъл на романтиката е да стане физически. Много е възможно те да изградят сексуалния си живот до степен, в която никой друг партньор не би могъл да задоволи нуждите им.

Това може да доведе до притежателна връзка без изход, въпреки че вероятно не биха искали да се измъкнат, дори и да могат. Цялото преживяване може да бъде твърде мрачно за партньора Телец, особено ако практическият им усет е предизвикан от характера на Скорпион.

В случай, че и двамата са независими и готови да се слеят с някой друг, те биха могли да бъдат перфектната връзка между сексуално и емоционално, тази, която всички желаем.

Телец и Стрелец

С вътрешната си красота и разбирането, което споделят в търсене на истината за живота, тези двамата може да изглеждат като перфектна двойка. Въпреки това, всеки позитив се нуждае от негатив, за да го завърши и когато наистина наблюдаваме, можем да забележим, че често Телец и Стрелец дори не се привличат един към друг.

Телецът се нуждае от земни удоволствия в отношенията си и като фиксиран земен знак е най-бавният от всички знаци. Това не е точно някой, който лесно може да разбере бързия, променлив и огнен Стрелец. Най-добрият възможен сценарий за връзката им би бил те да се опознаят много добре и да изградят приятелство без очаквания, в продължение на години.

В крайна сметка това може да доведе до дълбоко разбиране, което ще им осигури достатъчно търпение, за да започнат действително връзка, която има бъдеще.

Телец и Козирог

Телец и Козирог могат да създадат толкова дълбока връзка, че тяхната творческа сила в материалната сфера може да изглежда недостижима за други знаци на зодиака. Със способността да се допълват един друг по нежен, бавен начин, те са най-скучната двойка отвън, с най-вълнуваща вътрешна дейност, която остава скрита от останалия свят.

Ако Телецът мотивира партньора си Козирог, а Козирогът покаже начина на постижение на партньора си Телец, те биха могли да работят заедно, да отглеждат деца и да споделят живот с повече забавление, отколкото и двамата са свикнали, или просто да образуват неразривна връзка. Когато дълбоките им емоции се преплитат, те са свързани един с друг за вечността.

Телец и Водолей

Телец и Водолей са хора от два различни свята. Все пак има странна прилика и връзка между техните владетели и макар и много предизвикателна, това е връзка, в която и двамата партньори могат да се влюбват един в друг, отново и отново, всеки ден.

Те са двама изгнаници, различни и открояващи се заедно. Те разбират разнообразието, промяната на посоката и вълнението на любовта. Те обаче рядко ще стигнат до точката да се разберат поради прекомерната си нужда от мир (Телец) и вълнение (Водолей).

Каква странна двойка са тези знаци. С такава очевидна възможност за електрическа любов.

Телец и Риби

Това е връзка, основана на любов и пълна с нея, докато трае. И двамата жадуват за романтика и красота в живота си и ще направят всичко необходимо, за да поддържат красотата между тях.

Телецът ще даде на партньора си Риби шанс да се свърже с реалния свят, като им покаже как да заземят своята креативност, докато Рибите ще издигнат Телец и ще ги направят малко по-меки и по-гъвкави. Изглежда, че имат мисия да ги убедят, че истинската любов съществува.

Когато връзката им приключи, и двамата ще го разберат моментално и много често разговорът за раздяла би бил излишен. Ако се наслаждават на доверието си и подхранват красотата на любовта, която споделят, връзката им може да продължи и да бъде вдъхновяваща като сбъдната мечта.

Информация за всички хороскопи на хора със зодия Телец:
Днес Утре Седмица Месец Година
4.9/5 - 17 гласа