Телец

Хороскоп за зодия ТелецТелецът е вторият знак от зодиака. Знакът представлява любовта към светските удоволствия и е свързан с получаването на награди. Един от най-трудолюбивите знаци, известен още като котвата на зодиакалното колело.

Хороскоп за Телец

Хората, родени на и между 20 април и 20 май, принадлежат към слънчевия знак Телец. Те са умни, амбициозни и надеждни. Имат две енергийни скорости. Някои от тях са спокойни и доволни, а други са надути и готови да избухнат. Те са силни и притежават привлекателно чувство за увереност и стабилност. 

 

Притежават силно и мълчаливо отношение. Те ще говорят в монолози като „да, не, благодаря, здравей“, докато не опознаят човека напълно. Те предпочитат да действат повече и да говорят пестеливо. Солидни и стабилни са и нищо не може да наруши техния мир и спокойствие. 

Телците винаги се отдават на нещата, които могат да докоснат, помиришат, вкусят и оценят по-фините неща в живота. Те са стабилни, търпеливи и решителни. Живеят балансиран живот с упорит труд и голям успех. Чувството им за решителност вдъхва упорство в тях. Телците не се придържат към едни и същи неща и са нетърпеливи да видят гледната точка на другите. Те не променят мнението си, за да направят другите щастливи. 

Хората от зодия Телец са страхотни приятели, колеги и партньори. Те придават твърде голяма стойност на честността. Ето защо първата им среща би била подобна на интервюто за работа. Те задават твърде много въпроси, само за да разберат, че вие ​​сте подходящ за тях да започнат връзка. 

Характерни черти на зодия Телец

Диапазон от дати на зодия Телец: 20 април – 20 май

Местоживеене: Венера

Елемент: Земя

Символ: Бикът

Карта Таро: Йерофант

Съвместими знаци: Рак, Дева, Козирог, Риби

Най-съвместими знаци: Рак

Противоположни знаци: Скорпион

Положителни черти:  Упоритост, надеждност, постоянство, хладнокръвие, увереност в себе си, конструктивност, практичност, хумор, безстрашие и стабилност.

Отрицателни черти:  Упоритост, доминиране, възпрепятстване, догматично отношение, самонадеяност, егоцентрично поведение, мързел, взискателен подход.

Харесват: Градинарство, готвене, музика, романтика, маркови дрехи, работа в екип.

Неща, които мразят: Внезапни промени, проблеми, несигурност, притежание, синтетични тъкани.

Рожден камък: Диамант , бял сапфир и бял топаз

Щастливи камъни: Изумруд , Топаз, Ахат

Щастливи метали: Сребро, злато, мед

Щастлив ден: петък

Щастливо число: 1 , 9

Цветове при раждане: розово, бяло

Желание: Да притежаваш най-доброто от всичко

Мантра: Бавно и стабилно

Най-необходимото качество за баланс: Гъвкавост

Мъжът Телец

Чертите на мъж Телец са: Специален и добре планиран, търпелив, последователен, разумен, практичен, надежден, упорит, чувствителен, прям.

Съвместими знаци за мъж Телец: Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Мъжете Телци изглеждат големи, здрави и жилави, но са любящи и нежни създания. Обичате да се наслаждавате на материални удобства, светски удоволствия и всякакви видове лукс в живота. Обикновено сте по-интровертен, упорит и реалистичен. 

Вие сте семеен човек. Живеете живота си бавно, стабилно и обикновено не сте склонни към резки промени. Вие просто мразите внезапните промени в живота. Лесно се разбирате с другите, докато не се натъкнат на вашия инат и твърди решения. 

Липсва ви инициатива, лесно се паникьосвате и се изнервяте, когато дойде време да завладеете обекта на вашето желание.

Жената Телец

Чертите на жената Телец са: Емоционално силна, независима, лоялна, интровертна, артистична, истинска, интелигентна.

Съвместими знаци за жените Телец: Рак, Дева, Козирог и Риби.

Жените Телци обичат красотата, чувствени са и понякога дори малко самоугаждащи.  Вие сте състрадателни и чувствате, че сте родени само за да правите другите щастливи. 

Притежавате изтънчен вкус към материалните блага, дълбоко уважение към природата и всички по-фини неща в живота. Вие балансирате твърда решителност и страхотна работна етика със забавление, удоволствие, свободно време и красота. 

Ще работите усилено, когато крайните срокове наближават, но също така ще почивате усилено в свободното си време. Вие сте състрадателни и чувствате, че сте родени само за да правите другите щастливи.

4.9/5 - 12 гласа