Кристална магическа топка

Магическа топка на желанията и любовтаМагическата топка е сфера, най-често изработена от стъкло, но може да бъде от всякакъв материал, стига да е полупрозрачна. Най-добрите резултати често се появяват с топки от естествен кристал, но те са и по-скъпи.

Важно е сферата да е хомогенна, т.е. да не съдържа въздушни мехурчета. Формата може да е леко елипсовидна, което може да помогне за предотвратяване на отраженията на светлината. Топка с определен размер може да е по-приятна за използване, но малки с радиус от един сантиметър също вършат работа.

Въпреки че топката може да е с различни цветове, полупрозрачните са по-подходящи.

Кристална топка оракул

Кристалната топка се опитва да симулира истинска топка, на която задавате въпрос. Начинът на работа е прост – трябва да напишете въпрос и да кликнете върху бутона. След това ще получите директен отговор.

Хубавото е, че всеки може да я използва, колкото пъти пожелае. Все пак не е хубаво да се прекалява, за да може да се запази този екстрасенски елемент.

Защо да използвате кристална топка?

Има много причини, поради които може да използвате магическата сфера. Ето и няколко примерни ситуации:

  • След две седмици е вашият празник, но не можете да решите къде да отидете – на море или на планина. Просто попитайте кристалната топка и тя ще ви даде бърз отговор.
  • Пазарувате и изведнъж виждате много красиво яке. Веднага решавате да го купите. Но има проблем, има го налично в два цвята – кафяв и черен и не знаете кой да изберете. Вълшебната топка ще ви посъветва безплатно.
  • Предстои ви да имате бебе. Искате да я наречете „Валентина“, но бащата предпочита „Александра“. След половин час спор изглежда, че сте в задънена улица. Магическата топка на любовта може да ви помогне с избора, да ви спести време и да ви върне спокойствието.
  • Тази вечер имате среща с приятел от гимназията. Срещнахте го преди няколко дни и не успяхте да откажете поканата му да се видите. Все пак не сте се виждали от години.Но днешния ден е бил изтощителен за вас. Чудите се дали да излезете или да отложите срещата. Попитайте вълшебната оракул топка.

Магическа топка на желанията и на любовта

Както вече се убедихте, има много причини да поискате мнението и съвета на магическата топка. Използвайте я по свое усмотрение, но все пак бъдете реална личност и вземайте твърдо позиция, когато е възможно.

Къде да използваме гадателска вълшебна топка?

В своята цифрова версия кристалната топка може да се използва на вашия смартфон. Това означава, че можете да я използвате навсякъде.

  • В парка, докато разхождате кучето;
  • На плажа, докато събирате тен;
  • В банята, където се опитвате да намерите малко спокойствие;
  • На работа, опитвайки се да се скриете от шефа си.

Но имайте предвид, не я използвайте, докато извършвате опасни дейности, като например шофиране на автомобил.

Попитай топката

В повечето разпространени версии на гадателската топка оракул, задавате въпрос, на който може да бъде отговорено с Да или Не. Съществуват варианти, при които магическата топка на желанията може да отговаря уклончиво или с подсказка, която вие трябва да разкриете какво означава.

Спазвайте винаги едно просто правило, преди да зададете своя въпрос – концентрирайте се. Вашият въпрос трябва да бъде единственото нещо, за което мислите в този момент. Тогава ще бъдете готови да получите ясен отговор или напътствие.

2.2/5 - 5 гласа