Лъв

Хороскоп за зодия Лъв

Лъвът е петият знак и е централният знак на огнената троичност на зодиака. Знакът се управлява от горд и свиреп лъв. Енергията на знака е експресивна и пищна по природа. Знакът изразява смело лидерство, смело отношение и авантюристични качества.

Хороскоп за Лъв

Хората под този знак са естествени лидери и заслепяват другите с великолепна усмивка. Те се чувстват монарси сред хората, които управляват всички около тях. Те са драматични, спонтанно креативни, самоуверени, екстровертни и доминиращи.

 

Обикновено измислят драматични изявления и действия, за да могат да бъдат притегателен център. Лъвовете имат много лоялни и верни приятели. Огнената стихия в тях ще ги направи сърдечни. Освен това те ще имат дълбока любов към живота си. 

Обикновено демонстрират своята арогантна гордост и своята слънчева игривост наведнъж. Те изискват уважение и не предпочитат да приемат заповеди от другите. Винаги имат в задната част на ума си да направят впечатление на другите и постоянно да поддържат своята аура на влияние. 

Отговорността към слабите, нуждаещите се и безпомощните е силно привлекателна за тях. Те просто обичат, когато всички зависят от тях и те трябва да носят всички товари. 

Характерни черти на зодия Лъв

Диапазон от дати на зодия Лъв: 23 юли до 22 август

Местоживеене: Слънцето

Елемент: Огън

Символ: Лъвът

Карта Таро: Сила

Съвместими знаци: Овен, Близнаци , Везни , Стрелец

Най-съвместими знаци: Близнаци

Противоположни знаци: Водолей

Положителни черти:  Грижовен и живее добър живот, оптимист, естествен лидер, мил и защитен, лоялен, честен, жизнерадостен и търсещ внимание

Отрицателни черти:  Арогантност, негъвкавост, мързел, догматичен и горд, властен, ревнив и конкурентен

Харесват: филми и драми, почивка, възхищение, скъпи неща, ярки цветове, забавно време с приятели

Неща, които мразят: Да бъдат игнорирани, да се сблъскват с трудната реалност, да не бъдат третирани като крал или кралица, да не са в светлината на прожекторите.

Рожден камък: Рубин

Щастливи камъни: Топаз , Диамант , Карнеол

Щастливи метали: злато

Щастлив ден: неделя

Щастливо число: 1 , 4 , 10, 13 , 19, 22 , 28

Цветове при раждане: златисто, жълто, оранжево

Желание: Да управлява света

Мантра: Искам да съм най-добър

Най-необходимото качество за баланс: Смирение

Мъжът Лъв

Чертите на мъж Лъв са: Кралски, социално активен, егоистичен, добросърдечен, отговорен, перфекционист, готов да приеме предизвикателства, притежателски.

Съвместими знаци за мъж Лъв: Овен, Близнаци, Везни и Стрелец

Мъжете Лъв са топли, щедри и много любящи. Имате огромна доза самочувствие. Обикновено жадувате за власт и внимание. Обичате славата и искате да сте в светлината на прожекторите или да бъдете в група обожаващи фенове. 

Вие сте естествен лидер, така че хората често ви търсят за съвет и решения на проблеми. Приемате всички предизвикателства по пътя към успеха. Вие сте много страстни, романтични и чувствени. 

Жената Лъв

Чертите на жената Лъв са: Да бъдете в светлината на прожекторите, егоист, прям напред, мил и широкосърдечен, креативен и стилен.

Съвместими знаци за жените Лъв: Овен, Близнаци, Везни и Стрелец

Жените от зодия Лъв имат най-шумния смях инай-ярката усмивка. Искате да сте центърът на вселената и сте естествена кралица на сцената. Всъщност вие сте владетелят на собствената си вселена. 

Тази котешка зодия обожава вниманието и обикновено го получава благодарение на своята харизма и величествен характер. Имате гравитационно привличане и имате способността да въртите всички около себе си. 

Вие сте изключително интелигентен, остроумен, силен и креативен.  Изпълнявате творческите си страсти и също така вдъхновявате всички около вас.

4.9/5 - 11 гласа