Близнаци

Хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци е третият знак от зодиака. Знакът е свързан с бързото мислене, ефективната комуникация и е пълен с идеи. Това е най-жизненият въздушен знак и един от най-емоционално интелигентните и приказливи знаци.

Хороскоп за Близнаци

Хората, родени между 20 май и 21 юни и принадлежат към слънчевия знак Близнаци . Те мислят повече, отколкото чувстват или действат. Многостранни са, любопитни, ентусиазирани и обичащи забавленията. 

 

Те са умни и сплетени личности. Имат чести промени в желанията и изборите си. Хората наоколо никога няма да са сигурни пред какво лице са изправени. Те са добри в работата в екип и група. Могат лесно да се слеят в различни групи въз основа на вибрациите и енергията. Затова ги наричат ​​още хамелеона на зодиака.

Близнаците са като гъба, когато трябва да събират информация. Умът им непрекъснато препуска и събира цялата възможна информация чрез четене, говорене или писане. Имат постоянен стремеж към знания. 

Те са общителни хора, експресивни, забавни, стимулиращи, готови за забавление и обичат да общуват с другите. Винаги търсят да си прекарат добре с колегите и съмишлениците си. 

Те споделят знания и информация със своите близки без никакво колебание. В същото време са сериозни, замислени и неспокойни. Те са непостоянни и просторни, когато се занимават с твърде много интереси и страсти. 

Винаги се стремят към разнообразие. Ценят най-много личната свобода. Никога не се зациклят върху минали преживявания и дори не мислят за това. Имат таланта да превръщат самотните мечти в реалност.

Характерни черти на зодия Близнаци

Диапазон от дати на зодия Близнаци: 20 май – 21 юни

Местоживеене: Меркурий

Елемент: Въздух

Символ: Близнаците

Карта Таро: Влюбените

Съвместими знаци: Овен, Близнаци, Везни, Водолей, Стрелец

Най-съвместими знаци: Стрелец

Противоположни знаци: Рак , Козирог

Положителни черти: Интелигентност, изразителност, красноречие, идеализъм, находчивост, смелост, толерантност, щедрост, отзивчивост.

Отрицателни черти:  Безпокойство, многословие, избухливост, хитрост, безпокойство, своенравност, импулсивност, липса на концентрация, преувеличение.

Харесват: Смартфони, състезателни коли, модерни и модерни дрехи, неизвестна музика, китара, книги, романи, комедийни предавания и клубове.

Неща, които мразят: Тесногръди хора, дрескод, авторитетни фигури, тишина, монотонна работа, рутина

Рожден камък: изумруд , нефрит и зелен оникс .

Щастливи камъни: Ахат, Аквамарин

Щастливи метали: живак, живо сребро

Щастлив ден: сряда

Щастливо число: 5 , 14, 23, 32, 41, 50

Цветове при раждане: Всички нюанси на зелено, бледо синьо, жълто и розово

Желание: Да имаш отговор на всичко

Мантра: Търсете знания и учене.

Най-необходимото качество за баланс: Мисъл, която е дълбока, а не повърхностна.

4.6/5 - 13 гласа