Риби

Хороскоп за зодия Риби

Риби е дванадесетият и последен знак от зодиака. Мечтателният и романтичен знак е известен със своята очарователна творческа страна, която за някои е като свободно течаща поезия, докато за други е като свеж цветен свят.

Хороскоп за Риби

Мнозина намират щедрите и състрадателни Риби за безкористни, докато други може да смятат, че те са малко твърди или фиксирани. Е, когато става дума за Риби, точно както е символ на две риби, подредени да плуват в противоположна посока, парадоксите изобилстват. 

 

Рибите се виждат да живеят в свой собствен свят. Те са склонни да бъдат необвързани, духовни и доста фокусирани върху вътрешните си пътувания, насочени към намиране на мир и хармония. 

Известен с това, че без усилие язди вълните, без да предизвиква възбуда, Рибите мразят конфронтациите. Вместо това предпочитат да се движат по заобиколни пътища и биха направили всичко възможно, за да избегнат конфликти. 

Скромни и спокойни, те обичат да имат и поддържат чувство на сигурност и уют около себе си.

Толерантни, уважителни и прощаващи, Рибите обаче могат да бъдат твърде плахи и това може да ги направи обект на малтретиране или приемане за даденост или предателство. Освен това на Рибите им е трудно да променят установения си начин на живот и се оказват доста мързеливи и пасивни. 

Характерни черти на зодия Риби

Диапазон от дати на зодия Риби: 19 февруари – 20 март

Елемент: Вода

Символ: Чифт риби, плуващи в противоположни посоки

Положителни черти: Емпатични, артистични, емоционални, безкористни и естествени лечители

Отрицателни черти: Мрачни, негативни, мързеливи, идеалисти и бягство

Рожден камък: Жълт сапфир, Жълт топаз

Цветове при раждане: аква, синьо-зелено, светло жълто

Щастливи числа: 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30, 34, 43, 52

Съвместими знаци: Рак, Скорпион

Щастлив ден: четвъртък

Най-необходимото качество за баланс: Структура, способност да се справя с формата, практичност.

Мъжът Риби

Мъжете Риби разчитат на интуицията си, за да разберат какви са хората в действителност, а не на външния им вид. Грижовни, нежни, привързани, емоционални и чувствителни към чувствата на другите, тези мъже са вдъхновяващи и очарователни личности.

Състрадателни и дружелюбни, мъжете Риби са любители на приключенията и социалните събирания. Тези мъже обичат да пътуват, да бъдат сред хора, да водят разговори по много теми и да споделят своя опит с хора с подобни мисли. Ограниченията и рутината са това, което те най-много не харесват.

Жената Риби

Жените Риби са мистериозни и чувствени личности. Те също са романтични и духовни по природа. Техните сънища са ярки и имат дълбоко значение, което не е лесно за човек да разбере. 

Жените от този знак, който означава подсъзнанието, са мистериозни, креативни и трябва да канализират своята креативност по положителен начин. 

Те имат дълбока представа за човешката природа и света около тях и затова се доверяват повече на интуицията си, отколкото на това, което виждат и чуват. Имат склонност към сценичните изкуства, писането или всякакви други творчески занимания. 

Тяхната работа е продължение на техните личности, хвърляйки светлина върху това какви са те отвътре и през какви емоции може да преминават във всеки конкретен момент. 

4.9/5 - 11 гласа