Любовен хороскоп за Скорпион

Хороскоп за любовни взаимоотношения

Любовният хороскоп на зодия Скорпион в съчетание с останалите представители на зодиака е представен на тази страница.

Любовен хороскоп за Везни

Хороскопът, отнасящ се до любовта на представителите на зодия Скорпион, може да прочетете по-долу.

Скорпион и Овен

Помислете за тази комбинация от знаци чрез най-агресивния образ на елемент Огън и Вода. Огънят изпарява Водата, точно както Овенът разбива чувствата на Скорпион. Водата овлажнява Огъня, точно както Скорпионът износва Овен.

Те сякаш извличат най-лошото един в друг и за това никой не е виновен, просто е трудно да се примири толкова много фокусирана енергия, която се движи в две различни посоки. Връзката им е като процес на ядрен синтез и често е твърде много за справяне.

Скорпион и Телец

Телец и Скорпион са знаци за най-дълбоко физическо удоволствие, всеки по свой начин. Това трябва да бъде фокусът на връзката им, тъй като те не могат да разберат платоничните и въображаемите взаимоотношения, когато се съберат.

Няма такова нещо като платонично преживяване на романтиката, когато целият смисъл на романтиката е да стане физически. Много е възможно те да изградят сексуалния си живот до степен, в която никой друг партньор не би могъл да задоволи нуждите им.

Това може да доведе до притежателна връзка без изход, въпреки че вероятно не биха искали да се измъкнат, дори и да могат. Цялото преживяване може да бъде твърде мрачно за партньора Телец, особено ако практическият им усет е предизвикан от характера на Скорпион.

В случай, че и двамата са независими и готови да се слеят с някой друг, те биха могли да бъдат перфектната връзка между сексуално и емоционално, тази, която всички желаем.

Скорпион и Близнаци

Близнаците и Скорпионът обикновено ще се дразнят един друг безсмислено. Никой от тях няма да разбере с лека ръка личността на партньора си. За Близнаците партньорът им ще изглежда твърде депресиран и тъмен без видима причина, а за Скорпион това може да бъде преживяване без цел или дълбочина.

Ако се влюбят лудо, те биха могли да се свържат чрез взаимната си любов към промяната и да си дадат точно нещата, които им липсват. Близнаците ще получат дълбоко, емоционално удовлетворение, което никога преди не са изпитвали, а Скорпионът най-накрая ще получи шанса да отпусне разтревожената си душа и да осъзнае, че не всичко трябва да се приема сериозно.

Това е връзка на страхотни уроци и огромен капацитет за личностно израстване на двамата партньори.

Скорпион и Рак

Връзката между Рак и Скорпион може да премине от една крайност в друга и въпреки че партньорът Рак ще се опита усилено да я стабилизира, може да е твърде трудно, ако Скорпионът не изпитва достатъчно уважение към собствените си емоции.

Когато намерят емоционална връзка, те могат да отидат много дълбоко в търсене на истинската любов и да се обединят на ниво, което е недостижимо за другите зодиакални знаци. Това може да ги накара да говорят без думи, да разбират мислите на другия само с един споделен поглед и да бъдат синхронизирани в подхода си към съвместното си бъдеще.

Ако емоциите им не се споделят на възможно най-дълбоко ниво или партньорът Скорпион отказва да се справи с тях, за Рака може да е твърде трудно да се справи със саморазрушителната природа на партньора си. Връзката им трябва да бъде искрена и чиста, за да са готови и двамата да се поддадат на този интензивен емоционален контакт.

Скорпион и Лъв

Когато Лъв и Скорпион започнат да се срещат, те може да не знаят какво точно да очакват. Това по никакъв начин не е лесна връзка и двамата партньори могат да бъдат упорити и твърди в своите мнения, житейски избор и начини, по които се справят с реалността.

Ако искат да останат в любовна връзка, те трябва да разбират взаимното си изразяване на емоциите и да уважават нуждите на другия, колкото и различни да са те от тези, с които са свикнали. Когато намерят начин да се обичат един друг, без да се обуславят, те може да осъзнаят, че търсят едно и също нещо – Единство.

Скорпион и Дева

Тази променлива природа на Девата ще бъде уредена от фиксираното качество на партньора им Скорпион, който ще поддържа връзката им вълнуваща за много дълго време. Това може да доведе до всякакъв вид емоционално изнудване, тяхната склонност да контролират живота си един на друг, и ако не това, то до постоянна критика, която кара и двамата да се чувстват виновни или просто тъжни.

Най-доброто, което могат да направят, е да решат, че ще се ценят един друг и ще бъдат благодарни един за друг в тази връзка. Ако развият силно чувство на благодарност, връзката им може да бъде изключително дълбока, вълнуваща и наистина оценена от двамата партньори.

Скорпион и Везни

Връзката на Везни и Скорпион в никакъв случай не е лесна и лека. И двамата партньори ще трябва да се изправят пред тъмните си страни чрез тази връзка и въпреки че това може да доведе до невероятен и интензивен сексуален живот и емоции, които никой друг не може да разбере, това може да доведе и двамата до депресивна дупка, от която никой няма лесно да се измъкнете.

Единственият начин тази двойка да издържи в удовлетворяваща и нежна връзка, според любовния хороскоп, е и двамата партньори да изградят силен индивидуален, независим живот или ще бъдат всмукани във водовъртежа от кармични емоции и натрапчиви, негативни очаквания.

Скорпион и Скорпион

Скорпион и Скорпион имат тази тенденция да извеждат най-лошото един в друг. Въпреки че могат да споделят най-дълбокото разбиране, познато на целия зодиак, те също могат да станат твърде мрачни и депресирани заедно, потъвайки в басейна си от неразрешени емоции.

Емоционалното им разбиране е нещо, което си струва да се цени, ако и двамата са отворени за собствените си чувства и приемат собствените си вътрешни нужди.

Скорпион и Стрелец

Скорпион и Стрелец са страхотна двойка, стига да почувстват първото вълнение в началото на връзката си. Въпреки че не се познават добре и всичко изглежда ново и невероятно, Скорпионът ще види партньора си Стрелец като лъч светлина, който внезапно прави живота им по-ярък и по-добър, докато Стрелецът ще види, че има толкова много да научи и да се наслаждава на дълбочина на партньора им Скорпион, последвана от емоционална привързаност.

С течение на времето има голям шанс те бавно да загубят интерес един към друг, съгласно наблюденията в хороскопа.

Скорпион и Козирог

Връзката на Скорпион и Козирог може да бъде вдъхновяваща и за двамата партньори да търсят истината, да копаят под родословното си дърво и да се справят с всяка неразрешена карма и дълг. И двамата са сериозни и не приемат нещата лекомислено и това ще им помогне да изградят здрава основа за връзка, която може да продължи дълго време.

Точно това обаче може лесно да направи връзката им твърде мрачна и безчувствена, да ги привлече в състояние на тъга и депресия или просто да събуди нуждата им да търсят светлината с някой друг.

Скорпион и Водолей

Някой може да каже, че това е кармична връзка, че тези партньори са били врагове в един от предишните си животи и че могат да се бият, докато един от тях не падне мъртъв. Това обаче би било малко крайно.

Истината е, че Скорпионът обожава Водолея по някакъв начин. В повечето случаи партньорът Скорпион ще показва обсебването си, но това всъщност може да се почувства добре за Водолея.

Факт е, че и двамата в известен смисъл са изгнаници и бунтовници. Докато Скорпионът представлява всичките ни емоции, с които не искаме да се справяме, Водолеят представлява начина на мислене, за който повечето от нас не са готови. Най-добре е да гледате на тях като на предвестници на промяната, защото точно това ще внесат в живота на другия.

Скорпион и Риби

Когато Скорпион и Риби се съберат, тази връзка вероятно ще им даде нови прозрения за емоционалните възможности. И двамата лесно ще се увлекат в образа на приказна любов и този образ може да ги държи заедно за много дълго време, дори и двамата да не са толкова щастливи.

Като два водни знака, те ще разчитат на емоционалните си преценки и ще разберат това един за друг, създавайки истинска интимност. Предизвикателството тук е природата на Скорпиона да не обсебва и задушава своя променлив партньор, а Рибите да спрат да бягат от негативните емоции.

Информация за всички хороскопи на хора със зодия Скорпион:
Днес Утре Седмица Месец Година
4.9/5 - 17 гласа