Пари

Да сънуваш пари значи много неща

Независимо дали се търкаляте в легло, покрито със стодоларови банкноти или се стрелкате из къщата си, преобръщайки мебели и проверявайки джобовете на палтото си за изгубени 20 долара, за пари искат да бъдат разгадани.

В края на краищата, парите са представителни за нещо повече от обикновени пари в брой или покупателна способност в реалния живот, както и в несъзнателния ви сън и може да бъде полезно да проучите как парите се появяват в сънищата ви, и какво могат да означават.

Какво значи, ако сънуваш пари

ПАРИ дават ли ти насън, ще претърпиш големи материални загуби. Ако пък сънуваш, че имаш фалшиви пари, ще бъдеш предаден от близък приятел. Ако намериш пари насън, опитай късмета си в някаква хазартна игра.

Ако ги броиш, очаква те материална придобивка. Ако сънуваш, че си изгубил пари, ще пропадне някакво начинание, на което много си разчитал. Ако даваш пари насън, наяве ще вземаш или ще ти платят стар дълг. Ще получиш помощ, когато имаш нужда от нея. Истинските приятели няма да те изоставят.

Ако вземаш пари назаем, по-добре не започвай нищо ново през този ден, ще имаш неприятности. Очаква те някаква тежка загуба. Сънят е и знак, че имаш отчаяна нужда от помощ. Ако банкер сънува, че взема пари назаем от друга банка, заплахата от фалит е съвсем реална. Златна пара насън вещае беда или клюки.

Чуеш ли звън на пари, чакай разправии заради слухове по твой адрес. Сребърните монети са знак за успех в работата или добри и верни приятели и съдружници. Медните пари са предизвестие за скръб. Пари дребни ако сънуваш, скръб и големи неприятности те очакват.

Имайте предвид, че сънищата за пари не винаги са за богатство. Парите в сънищата могат да представляват понятия като любов, време или енергия. Например, ако постоянно раздавате пари в сънищата си, може би се чувствате емоционално изтощени или сякаш отделяте твърде много от времето и енергията си на другите. Струва си да помислите какво биха могли, да представляват сънуваните пари в съзнателния ви живот.

Получаваш много пари

Получаването на солидна сума пари, може да изглежда, като поличба за предстоящ просперитет (не би ли било хубаво?), но често може да бъде отражение на текущото състояние на сънуващия. Ако се чувствате богат на приятели, щастие или самочувствие в реалния живот, това може да се прояви в сънищата ви по този начин.

Даваш пари на заем на някого

Даването на заем на някого пари насън е начин, да му дадете назаем своето време, енергия или загриженост. Може би се притеснявате за приятел, който преживява тежък момент или взема някои съмнителни решения в кариерата или романтичния си живот. Ако сънувате, че им давате пари назаем, това може да е вашият подсъзнателен начин, да им обърнете допълнителни грижи и внимание

Намираш пари

Знаете онова безпогрешно усещане, когато бръкнете в джоба на дънките си и усетите, отчетливо, сгънатите краища на хартията. Издърпвате ръката си от джоба и държите банкнота – може да е 5 или 20 лв., няма толкова голямо значение – и се чувствате моментално развълнувани от находката си.

Някъде в задната част на съзнанието си знаете, че преди това трябва да сте изгубили тези пари, и че това откритие означава, че сте без пари и всъщност не печелите нищо, но въпреки това го чувствате като печалба и сте във възторг от своето откритие. Е, когато намерите пари насън, се прилага същото чувство на вълнение и щастие.

Печелиш пари

Печеленето на пари насън, може да се усеща така, сякаш сте на път да ударите джакпота, когато сте будни, но това не е непременно знак за предстоящи парични печалби. Вместо това, спечелването на пари може да означава, че се чувствате късметлии и щастливи в текущото си състояние.

Губиш пари

Ако откриете, че губите пари насън, това може да е знак, че нещо се случва във вашите финанси в реалния живот. Това може да сигнализира, че чувствате, че нямате контрол върху финансите си, или може също да представлява общо притеснение, че нещата в живота ви са извън вашия контрол.

Вземате пари назаем

Имате нужда от пари на заем насън? Това може да означава, че трябва да отделите време или енергия в реалния живот. Това може да е знак, че трябва да преоцените приоритетите си и това, на което посвещавате времето си.

Крадете пари

Ако крадете пари, това може да е знак, че чувствате, че сте готови да направите всичко необходимо, за да получите това, което искате. Ако чувствате, че сте откраднали парите, също може да е индикация за това как се чувствате. Да предприемете крайни мерки, за да направите нещо в реалния живот… заслужава си да помислите.

Харчиш много пари

Да харчите много пари насън може да е знак, че харчите безразсъдно и в реалния живот. Това може да е начинът на подсъзнанието ви да ви каже, че трябва да бъдете по-внимателни към покупките, които правите всеки ден, което може да ви възпрепятства да спестявате за по-големи цели.

ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ ако сънуваш, че плащаш, нуждаеш се от помощ в работата. На подсъзнателно ниво този сън посказва, че е напълно нормално и приемливо да приемеш ръка, подадена за помощ в труден момент.

Аз сънувах пари

Ти какъв сън сънува с пари?

4.9/5 - 11 гласа

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван