Ръце

РЪКА (от китката надолу) е символ на общуването. Ръцете в съня са израз на начина, по който общуваш с околните. Свитата в юмрук ръка е символ на насилието и агресията. Обикновено лявата ръка се свързва с женското начало и пасивността, а дясната – с мъжкото и активността. Ако сънуваш, че ръцете ти са наранени, значи егото ти страда. Преплетени ръце в съня са знак за единство, завършеност и съгласие. Ако сънуваш, че имащ необикновено големи ръце, ще постигаш целите си с много късмет. Ако видиш кръв по ръцете си, означава, че изпитваш чувство на вина. Ако сънуваш, че миеш ръцете си, вероятно имаш проблем, който много те притеснява и който трябва скоро да разрешиш.

РЪКА (от лакътя до рамото) е символ на състрадателност (или на липсата на такава) и на грижовност. Ръцете може да предвещават и трудности, и нови предизвикателства. Този сън може да е и един вид предупреждение да се пазиш и да се контролираш повече. Ако сънуваш, че ръцете ти са наранени, значи не си способен да се грижиш за себе си или да помагаш на околните. Ръцете в съня са изрази някакви ограничения, дясната ръка представлява екстровертната (отворена към другите) част от личността на човека и мъжкото начало, а лявата се свързва с женското и с грижовността към околните. Ако сънуваш, че губиш лявата или дясната си ръка, значи ще загубиш качествата, които са свързани с нея. Ако сънуваш, че измъкваш нечия ръка, означава, че си много огорчен от нещо, но не си имал възможност напълно да изразиш гнева си. Тъй като си потиснал това чувство в реалния живот, то намира начин да се изрази чрез съня.

РЪКА отсечена, ако видиш насън, ще имаш неприятности от всякакво естество. Ще загубиш верен приятел или помощник и ще имаш материални затруднения.

РЪЦЕ големи ако сънуваш, ще получиш награда или повишение. Ако ръцете ти са чисти, очаква те дълъг живот. Успехи в работата. Ръце много ако видиш в съня си – неприятности. Ръцете по-големи от обичайното ако видиш, е много добър знак – ще получиш награда, придобивка или, изобщо, ще забогатееш. Ако видиш един човек с много ръце, ще имаш неприятности и грижи. Ако жена сънува, че няма ръце или те са наранени, с големи премеждия и немотия ще трябва да се бори. Ако сънуваш, че ръцете и пръстите ти са се смалили, ще бъдеш измамен от близък човек. Ако насън правиш нещо с дясната си ръка, сънят вещае скорошно благополучие за семейството. Ако пък вършиш нещо с лявата си ръка – нещастие. Ако се сънуваш с повече от пет пръста, ще се радваш на ново приятелство, наследство или печалба. Ако гасиш огън с голи ръце в съня си, ще получиш това, което искаш. Ако удряш някого с ръка, ще живееш в мир и любов с човека, когото обичаш. А ако нямаш приятел, ще се влюбиш и ще надвиеш враговете си.

4.8/5 - 6 гласа

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван