Змия

Какво значи ако сънуваш змия

Сънувахте ли змия наскоро? Сънищата за змии обикновено имат отрицателно значение, но има изключения, когато такъв сън символизира нещо положително – възстановяване на силите  или смелост.

Какво значи, ако сънуваш змия

ЗМИЯ ако сънуваш, това е лош знак. Вещае неприятности, болести, нови врагове, клюки и клевети по твой адрес. Ако видиш отровна змия в съня си, това е знак за нещастие, загуба на доверие и уважение, злоба. Ако се спуска по теб, грози те голяма опасност.

Змия, ако гониш и не можеш да я убиеш, пази се от враговете си – има реална опасност да ти навредят. Змия ако убиеш, ще осуетиш лошите планове на неприятелите си и ще тържествуваш над тях.

Когато в съня се появи символ на змия, това показва, че нещо значително се случва в подсъзнанието. Може да бъде или опасно, или лечебно. Змията символизира както отрицателно (токсични мисли, страх, тревоги, бягане от нещо), така и положително (трансформация, регенерация, растеж или прераждане).

Когато гледате на змията като на животно – това е същество, което предизвиква страх и уважение, а не мир или любов. Има видове змии, които са смъртоносно отровни, или които могат да ви удушат, а има и змии с различни цветове и размери. Ако се почувстват застрашени, могат да пълзят зад вас или да ви ухапят.

Не на последно място, змия в съня ви може да символизира човек, чието поведение наподобява змия – може да е някой, който ви следва навсякъде, непрекъснато да мисли за вас или поведението му е много токсично, ако не и опасно.

Всичко това може да се появи в сънищата ви и всяка от тези характеристики, може да има различно значение.

Отровна змия

Сънуването на отровни змии предвещава появата на лоши събития. Ухапванията от змия могат да се разглеждат, като „отравяне“ на живота ви. Освен това змията отразява лошо и измамно поведение, или дори трудни житейски събития (проблеми).

Това може или да означава, че мислите ви са токсични и отровни, или продължавате да се обграждате с нещо, което отравя живота ви (лоши хора, пристрастяващи вещества, нездравословна храна, съмнения или притеснения).

Да бъдеш удушен от змия насън

На път сте да кажете нещо, за което може да съжалявате по-късно. Този сън иска да ви предпази от това. С други думи – помислете два пъти, преди да говорите.

Преследван от змия

Змията, която ви преследва, изразява усещане за вътрешна опасност. Има много възможни причини – от страх, от майчинство до страх, от успех в работата. Сънят е огледало на реалността, така че трябва да го разбирате като предизвикателство, да разберете всичко, което все още е несъзнателно.

Ако не разпознавате конкретен човек в змията, която ви преследва, започнете да мислите какво ви притеснява като цяло. Помислете какво ви стресира най-много, защото това вероятно са ненужни притеснения, които правят живота ви по-труден.

Черна змия в съня

Всички сънища на черни змии не предсказват, нищо добро. В този случай змията символизира препятствието, пред което сте изправени или ще се сблъскате. Ако сънувате черна змия, по-добре е да избягвате всякакви спорове и да не подписвате подозрителни договори. Избягвайте всичко, което може да ви застраши.

Светла/жълта змия

Има нещо, което наистина искате, но не го преследвате, защото се страхувате от неизвестното или нещо ново, с което не сте свикнали. Поради този страх може да загубите добра оферта за работа или нещо друго, което би било много полезно за живота ви.

Змия, която ви игнорира

Страхувате се да не загубите нещо ценно. Вероятно няма да има загуба, но страхът от това силно ви ограничава и стресира. Може да се страхувате  да не загубите ценни неща, кола или къща поради ограничения, но всъщност няма да загубите нищо.

Страх от ухапване от змия

Ненужно се поставяте в предизвикателна ситуация, в която губите или нямате пълен контрол над живота си, защото сте чувствителни и по този начин сте проста мишена за хора с лоши намерения.

Да видиш мъртва змия

Мъртва змия в съня често може да означава, че сте преодолели препятствие, което е затруднило живота ви. Може също да предскаже края на трудна ситуация или освобождаване от токсични, или саморазрушителни мисли.

Аз сънувах змия

Ти какъв сън сънува със змия?

4.7/5 - 4 гласа

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван