Бебе

Тълкуване на сън за бебета

Бебетата влизат в нашите сънища – дори и да нямаме деца. По – често срещаните сънища включват изгубено бебе, раждане на бебе, държане на бебе, или дори гледане на бебето на някой друг.

Ако видите прекрасно бебе, което се кикоти, гука или ви гушка насън, това показва, че може да сте насочили вниманието си върху планирането на бъдещо събитие. Ако сте бъдещ родител, тогава сънуването на бебе може да означава драматични промени, и имате нужда от промяна, за да се съсредоточите върху постиженията си.

Според по-старите съновници за тълкуване на сънищата, да видите бебе насън, означава, че трябва да бъдете по-умни занапред.

Какво значи, ако сънуваш бебе

БЕБЕ в съня е предупреждение за болест, неприятности, мъка, проблеми. Ако сънуваш ревящо бебе, най-вероятно си занемарил някаква част от живота си и трябва да обърнеш внимание на това.

Ако жена сънува, че храни бебе, означава, че този, на когото най-много вярва, ще я измами. Бебето в съня също е символ и на невинност, топлина и ново начало. Възможно е да намериш нови, забавни приятели или да започнеш страстна любовна история.

Сънищата, в които присъства бебе, могат да носят елемент на желание за зачеване при жени, които са в детеродна възраст. При мъжете този сън може да бъде свързан с висока тревожност, особено ако са сексуално активни, без непременно да искат на този етап да поемат отговорност за гледането на дете.

НОВОРОДЕНО БЕБЕ ако видиш в съня си, чака те приятна изненада. Ако бебето плува, значи ще избегнеш някаква заплетена ситуация. Виж и КЪРМАЧЕ.

ПОВИВАШ ли бебе насън, наяве ще се радваш на щастлив и хармоничен брак.

Според по-старите речници за сънища да видите бебе насън означава, че трябва да бъдете по-умни занапред. Новородено бебе насън може да означава, че притесненията ще намалеят занапред. Когато сте майка или баща в съзнателния живот, означава че сънищата за ново бебе ще бъдат по – чести.

Бебето в сънищата може да се намира в детска стая или дори в болница. Свързва се с това как ви виждат другите, а също и с прераждането. Това може да означава нов проект или задача в живота. Да сънувате, че губите бебето си може да бъде доста травмиращо – особено в състояние на съня.

Да сънувате, че бебето ви е откраднато или изгубено, често е свързано с вътрешния ви страх като родител. Ако все още не сте имали деца и имате такъв сън, това е страх да не загубите нещо „важно“ в съзнателния живот. Бебе в съня ви, може да означава невероятно ново начало в живота ви.

Бебето плаче ли?

Ако бебето в съня ви плаче за внимание, тогава този сън обикновено символизира, че през последните два месеца сте били много креативни. Този сън също означава, че може да има нужда от нови творчески идеи в бъдеще. Освен това този сън може да покаже уязвимата част от вашия характер, която трябва да бъде защитена. Или може би подкрепяте някои нови идеи или мнения.

Да видите новородено бебе в съня си може да означава чистота, топлина и ново начало.

Значението на този сън също зависи от това как изглежда и какво прави бебето. Като цяло бебетата означават невинност, голям потенциал и ново начало. Ако бебето в съня ви е красиво, може да изпитате ново щастие и чувство на сигурност.

Грозно бебе предполага, че може да не се доверявате на приятелите си и че може да сте загрижени за тяхното мнение. Болните бебета показват, че може да имате много трудни моменти в близко бъдеще. Ако бебето ходи, може да станете по – независими, но ако загубите бебето през канала по време на къпане, може да се страхувате, че няма да успеете да оправдаете очакванията си.

Много пъти бебетата показват голямо щастие и радост. Ето някои възможни символи в съня ви и какво означават те:

  • Бебе или много малко дете – ново начало, щастие, чистота.
  • Новородено или много младо животно – това е същото значение като бебе в съня ви. Времената са добри.
  • Най-младият член на семейство, група и т.н. – трябва да прекарвате време сами.
  • Незрял или детински човек – предстоят нови времена.
  • Зародиш – прераждане

Ако сънувате плачещо бебе означава, че част от вас, която е лишена от нечии мисли и може би внимание, се нуждае от малко грижи. Ако сънувате, че посещавате болница, за да раждате или посещавате бебе, тогава сънят показва, че не сте независими – време е да заемете позиция.

Бебето се свързва с невинността в живота. Това е знак за грижа за другите. Това може да се наложи да е път, необходим в живота. Сънят за умиращо бебе може да бъде доста тревожен (кошмар). Ако сте в средата на 30-те, това може да предполага плодовитост. Все повече хора стигат до извода, че трябва да имат бебе по-късно в живота и това се дължи на нашия натоварен начин на живот.

Не е необичайно да сънувате бебета в средата на 30-те до 40-те години, ако все още не сте имали деца. Това е „призив“ към плодородието.

Смяната на пелена на бебе предполага, че трябва да помислите как се държите с другите. Чувствате ли, че криете истинското си аз? Да видите бебе животно (кученце, коте, жребче и др.) предполага, че може да забременеете в бъдеще. Да сънувате, че раждате бебе, което не е човешко, е свързано с това как се чувствате към другите в живота.

Аз сънувах бебе

Ти какъв сън сънува с бебе?

4.9/5 - 9 гласа

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван