Котка

Какво значи да сънуваш котка насън?

Независимо дали имате котки като домашни любимци или не, има моменти, когато те могат да се появят в сънищата ви, със символика, която не винаги можете да разберете. Сънищата за котки могат да имат различни значения, особено когато става дума за непознато животно, което може да варира по цвят или поведение.

Какво значи, ако сънуваш котка

КОТКА в съня предвещава много лош късмет, нещастия и предателство. Котката също така е символ на независимостта, женската сексуалност, креативността и силата. Ако котката е агресивна, значи имаш проблем да изразиш женското в себе си (това важи и за мъжете, защото те също носят женско начало в себе си).

Ако сънуваш, че котка те хапе, вероятно си станал твърде лаком и трябва да се замислиш за последствията от това. Може би си научен повече да получаваш, отколкото да даваш. Този сън е израз и на страховете и притесненията, които изпитваш, когато нещо не върви по план. Ако сънуваш, че гониш котка, означава, че ще преодолееш препятствията, които се изпречват на пътя ти.

Но ако котката е дива, вероятно минаваш през труден период и трябва да бъдеш по-търпелив. Котка да сънуваш, означава също, че се съмняваш в някого от приятелите си, и то с основание. Котка, която мърка, значи, че те очаква измяна, предателство от страна на близък човек или изневяра от съпруг/съпруга или интимен партньор.

Черна котка ако видиш в съня си, голямата ти мечта няма да се сбъдне. Ако насън видиш умряла котка, ще се разделиш с лоши приятели, които не са искрени.

Често ли сънувате котки? Тези сънища са по-чести, отколкото си мислите, а днес разкриваме значението на най-честите от тях. Обръщайте внимание на сънищата си всяка вечер, защото по-долу разкриваме, какво иска да ви каже вашето подсъзнание, когато в сънищата ви се появи котка.

Сънища за черна котка

Черната котка е символ на лош късмет в много култури, и въпреки че това не е вярно, цветът на животното е послание, което много от нас са гравирали в своето подсъзнание.

Когато сънувате черна котка, това означава, че се страхувате от нещо или съжалявате за нещо. Имате ли безпокойство? Тази черна котка може да е знак, че нещо ви притеснява много, въпреки че не е задължително да е нещо лошо. Приемете го като причина за размисъл и освободете тази загриженост, която не ви позволява да си починете.

Сънища за бели котки

Според експерти по анализ на сънищата белите котки означават надежда или желание . Когато срещнете бяла котка, която е привързана към вас, това е знак за наслада и надежда.

Ако котката бяга от вас и вие бягате, за да я хванете, това е мечта, която искате да постигнете, но се борите да я осъществите. Но когато бяла котка ви атакува, когато искате да я хванете или докоснете, това е, защото ви е трудно да постигнете нещо и не искате да спрете да се борите.

Малки котенца

Сънуването на котенца, е символ на защита и нежност. Тези малки животни често се свързват с някой, когото обичате, и за когото се грижите, като вашите деца или малки деца в семейството.

Сънищата с котенца обикновено са положителни. Ако се отнасяте към тях, това е, защото те са метафора за текущата ви ситуация. Превръщането от коте, което израства в независимо е много важна стъпка, която показва борбата, която имате .

Котка, която ме напада

Котки, които атакуват насън, са символ на страх от някого или нещо. Сънуването на агресивни котки е доста често срещано явление за хора, които преживяват разногласия с любим човек.

Краят на съня също е много важен. Кой в крайна сметка печели битката, котката или ти? Как се справяте с тази атака в съня си е от ключово зачение за преодоляването на препятствието, което тревожи ума ви.

Сън за умираща котка

Сънуването на мъртва котка може да има много различни значения. Ако котка ви напада в съня ви и вие я убивате, това е знак как сте успели да преодолеете страховете си.

Да сънувате мъртви котки, които не сте убили, означава, че чувствате липса на независимост и самочувствие. Когато котката се удави, това чувство е още по-лошо, задушаване и много мъка .

Появяват ли се мъртви или живи котки в съня ви? Може би това е вътрешна борба, през която преминавате, или конфликт, срещу който се страхувате да се изправите и това ви тревожи много. Ако в съня има кръв, това е, защото се страхувате да не загубите нещо, което е много важно за вас, като член на семейството или любим човек.

Има моменти, когато вашият домашен любимец може да се появи в съня ви и други сънища, в които не можете да разпознаете котките, които се появяват. Ние сме любители на котки и често мечтаем за тях, въпреки че има моменти, когато тези котки могат да имат по – скрит смисъл от това, което се вижда.

Аз сънувах котка

Ти какъв сън сънува с котка?

4.9/5 - 8 гласа

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван